Celine Dion și-a lansat o colecție de haine, iar oamenii o acuză de satanism

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
18
Tweet
Celine

Celine Dion a lansat o colecție de haine pentru copii care nu este particularizată pe genuri, așa că unii s-au găsit să o acuze de satanism.

Artista din Canada a lansat CELINUNUNU, iar într-un interviu acordat celor de la National Catholic Register, un preot din State a acuzat-o de intenții demonice; figura bisericească a spus că hainele care poartă semnătura vedetei (tricouri, colanți, cămăși) sunt "în mod cert satanice".

Celine

"Sunt sigur că modul în care această chestiune privind genurile s-a răspândit este demonic. Este o minciună. Nici nu mai ştiu câte genuri se spune acum că ar fi, dar numai două a făcut Dumnezeu.

Diavolul vizează copiii ameţind genurile. Care este primul lucru pe care îl spunem despre un copil după ce se naşte? Este băiat sau fată. Este cel mai natural lucru din lume. Dar să spui că nu este nicio diferenţă este ceva satanic", a spus John Esseff.

În realitate, intenția colecției este aceea de a "elibera copiii de rolurile tradiţionale băiat/fată şi să dea posibilitatea celor tineri să dezvolte un simţ al egalităţii în ceea ce priveşte libertatea de a-şi fonda puterea personalităţii pe respect reciproc".

Practic, cam atât de simplu un lucru inedit și frumos poate fi transformat de unii oameni, în ceva absolut groaznic.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile