Cine eşti tu să judeci un act de sinucidere?

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
61
Tweet
Chester Bennington/Sursă foto: Hepta

Ca de fiecare dată când o personalitate moare, internetul se împarte în două. Sau în trei. Sau în şapte. Pentru că suntem diferiţi. Şi asta e okay.

Însă, de obicei, taberele cu care avem de-a face sunt "cei care nu i-au urmărit activitatea, dar acum o fac" sau "cei care îi critică pe cei care nu i-au urmărit activitatea, dar acum o fac". Mai sunt şi "cei care nu cred că a murit" sau "cei care spun că nu l-am apreciat pe respectivul atunci când era în viaţă". Şi alţii de genul ăsta. Care se critică între ei.

Dar ce n-am văzut până acum pe Internet şi mi se pare de-a dreptul incredibil este acel grup surprinzător de numeros de persoane care îi critică decizia lui Chester de a-şi pune capăt vieţii, cu un dezgust şi o retorică ce trezesc în mine furie. Oameni care vorbesc despre depresie şi dependenţa de droguri şi alcool cu ignoranţa celui care are norocul să nu le înţeleagă, poate, niciodată. Oameni care judecă o decizie care nu are nicio treabă cu viaţa lor, care nu ştiu condiţiile în care a fost luată şi nici cât de greu i-o fi fost omului să i se opună.

Oameni care judecă o alegere, oricum ar fi ea.

E uşor să vorbeşti când stai în tribune.

No comment
No comment
No comment

Cine zice că sufletul lui nu e printre stele? Popa? Dumnezeu? Şi de ce stele? Mă rog, altă discuţie.

No comment

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile