După concursul „Cel mai frumos balcon”, avem și concursul „Cel mai mare șobolan din București”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
32
Tweet
Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

După ce Gabriela Firea a aruncat bani din buzunarele bucureștenilor pe fereastă, pe concursuri precum „Cel mai frumos balcon” sau „Cea mai frumoasă fațadă”, acum avem un alt concurs „Cel mai mare șobolan”.

Doar că de această dată, nu este organizat de PMB, ci de Asociația Bucureștiul fără ei, aceeași care vara asta strângea semnături pentru deminterea Gabrielei Firea.

„Întrucât tovarășa Gabriela Firea ne-a obișnuit cu fel și fel de concursuri cu iz festivist-electoral, asociația „București Fără Ei” lansează la rândul ei un concurs: cel mai mare șobolan din București. În ultima vreme, șobolanii au invadat Bucureștiul. Îi vedem peste tot, ziua în amiaza mare, dar se pare că primarilor nu le pasă de acest lucru. Șobolanii sunt un pericol la adresa sănătății publice fiind transmițători de boli, dintre care cel mai frecvent întâlnită e leptospiroza. Dar pot transmite și ciumă și, având în vedere situația spitalelor și a igienei publice gestionate tot de către administrația locală, n-ar fi de mirare ca în curând să ne pândească și o epidemie de ciumă. Cu toate astea, singurele rozătoare care au pățit ceva în București au fost iepurașii de Paști, spânzurați de tovarășa Firea într-un mod inestetic”, scrie în comunicatul asociației.

De asemenea, cei de la Asociația Bucureștiul fără ei au anunțat că așteaptă să primească de la bucureșteni imagini recente cu șobolanii din București: „Imaginile trebuie să fie, firește, din București, să fie de calitate și, dacă se poate, să pună în valoare subiectul în așa fel încât să-i putem aprecia dimensiunile.”

Nu s-au lăsat prea mult așteptate:

Imaginile cu cei mai mari și mai „frumoși” trei șobolani vor fi imprimate și transmise, în mod oficial, Gabrielei Firea.

Iată și o filmare:

Deci, atunci când mai dai nas în nas cu șobolanii din București, trage-i în poză și trimte-i la concurs.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile