Conor McGregor, vânat de mafia irlandeză după ce a bătut un asociat al grupării

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
24
Tweet
Sursă foto: facebook.com/thenotoriousmma

Conor McGregor nu este genul care să-și stăpânească nervi prea bine, iar din această cauză are acum probleme mari cu mafia irlandeză. Luptătorul s-ar fi luat la bătai într-un bar din Dublin cu un grup de bărbați, printre aceștia numărându-se și un asociat al mafiei irlandeze.

Bărbatul bătut de campionul de MMA ar fi prieten și partener de afaceri cu un lider al cartelului Kinahan. Mai mult, câteva publicații irlandeze scriu că, de fapt, ar fi vorba chiar de tatăl unui membru al mafiei irlandeze.

The Sun a publicat un material în care o sursă a declarat sub protecția anonimatului că persoana bătută de Conor ar fi unul dintre liderii grupării și că e cunoscut faptul că nu permite nimănui să-i terfelească imaginea.

În orice caz, indiferent de cine ar fi vorba, presa din Irlanda scrie că pentru a fi iertat, Conor trebuie să plătească o taxă de 1 milion de euro. Între timp, luptătorul a părăsit Irlanda și ar fi intrat deja în contact cu cei din clanul Kinahan pentru a plăti banii fără a avea parte de alte probleme.

Un milion de euro e mărunțiș pentru Conor McGregor, având în vedere că a câștigat peste 100 de milioane de dolari din meciul cu Floyd Mayweather. Cu toate acestea, situația nu este deloc una care să-i facă cinste.

Iată și ce a declarat Dana White, președintele UFC despre acest scandal:

Așadar, Dana White e de părere că e foarte posibil ca McGregor să nu mai urce niciodată în ring, având în vedere că a strâns suficienți bani pentru a se retrage și pentru a nu mai fi nevoit să încaseze pumni și picioare pe toată durata vieții sale.

În același timp, McGregor a mai fost protagonistul unui incident controversat cu puțin timp în urmă, când a fost la un pas de a bate un arbitru de MMA. Iată scena mai jos:

Totuși, e puțin probabil că McGregor va dori să se retragă, din moment ce ultima sa confruntare s-a lăsat cu o înfrângere, pur și simplu nu este genul care să pună punct carierei sale în acest moment.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile