Cum reacționează fiecare zodie atunci când aude „Te iubesc”

Share
10
Tweet
zodiile si iubirea Foto: https://www.shutterstock.com

Încurcate sunt căile lui Cupidon. Mai ales atunci când vine vorba de zodii și iubire.

Fie că recunoaştem sau nu, cu toţii ne dorim să auzim că suntem iubiţi. Cu toate acestea, niciodată nu știm cum va reacționa persoana din fața noastră la auzul celor două cuvinte magice – “Te iubesc”. Însă un zodiac personalizat ne-ar putea ajuta.

Berbec

"Eu te iubesc și mai mult!" – Berbecul îndrăgostit va răspunde la fiecare declarație de dragoste de două ori mai pasional și mai romantic.

Taur

"Chiar vrei să spui asta?" - Când un Taur nu este 100% sigur în sentimentele sale, rămâne blocat la declarația "Te iubesc" (până când el este sigur 120%). Nu îi este comod să spună asta, dar când îți declară dragostea este al tău pentru o viață.

Gemeni

"Și îmi plac ... prăjiturile" - Oamenilor din zodia Gemeni le este foarte greu să vorbească despre sentimente mai profunde. Ori de câte ori vine vorba de dragoste, ei ocolesc subiectul și îți aberează orice altceva, numai despre iubire nu vorbesc.

Rac

"... dar esti sigur?" - Când Racul dă inimă unei persoane, atunci e pentru totdeauna. Înainte de a răspunde cu „Te iubesc“, trebuie să fie absolut sigur că te gândești serios la el și la relația voastra.

Leu

"Bineînțeles că mă iubești". Un leu mândru este conștient de cât de atractiv este pentru jumătatea sa.

Fecioară

„Îți mulțumesc!“ - Bărbații născuți în zodia Fecioara nu sunt prea vorbăreți, dar cel puțin sunt politicoși și amabili.

Balanță

"Trebuie să plec!" – Deseori îi este frică de legături serioase și profunde. Dacă nu este încă sigură că ești "singura iubire", va fugi de declarații de iubire.

Scorpionul

"Hmm..." Scorpionul amână răspunsul cu o altă declarație de iubire. Însă dacă îți răspunde la fel, atunci se gândește serios și pentru totdeauna la relația voastră.

Săgetătorul

Săgetătorii sunt greu de "îmblânzit", dar odată ce se obișnuiesc cu iubirea, când se îndrăgostesc, relația lor va fi plină de lapte și miere.

Capricornul

"Știu, știu". - Bărbații născuți în semnul Capricornului sunt foarte mulțumiți de declarația de iubire. Cu toate acestea, el a simțit demult ceea ce simți pentru el.

Vărsătorul

"Ce este dragostea?" - Vărsătorii și filosofia. Acesta este motivul pentru care, cel mai probabil, mai întâi - înainte de a răspunde cu aceeași monedă – va sta și se va gândi profund la conceptul de iubire.

Pești

"Ce-ai spus?" – Peștii rezistă cu greu la vorbe dulci. Însă înainte de a spune "Te iubesc", vor să fie complet siguri că asta simt.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile