Cum să mănânci pe ascuns fără să se prindă nimeni

TOORTITZI

Partener
Share
Tweet

Te-ai lăudat tuturor colegilor de muncă și/sau prietenilor că te apuci serios de regim? Știm cât de greu e să respecți o dietă strictă – deh, suntem cu toții oameni, poftele vin și trec. Dacă lumea vede că te abați cu câte-un snack, poți părea neserios. Totuși, poți ronțăi constant câte ceva bun de față cu toți, fără ca lumea să se prindă.

Dacă-ți așezi pe birou o pungă de chipsuri sau un baton de ciocolată, te-ai dat de gol din start. Trebuie să scapi de ambalajul compromițător. Spre exemplu, poți înlocui pungile sau caserolele cu... plicuri. Lumea vede un teanc de plicuri la tine pe birou și presupune automat că-s scrisori, facturi etc. sau pur și simplu nu-i interesează. Ceea ce ei nu știu este că tu în plicurile alea ai strecurat zeci, sute de Toortitzi. Snack-urile astea sunt perfect plate și încap la fix în plicuri, fără să pară deloc suspect. Mai desfaci câte unul din când în când, te faci că-i studiezi atent conținutul, dar – de fapt – în timpul ăla îți umpli gura cu Toortitzi delicioși.

Harry Potter umplând plicuri cu Toortitzi. Probabil. (foto: youtube.com)

Există o variantă și mai simplă, dar și mai discretă. Dacă porți mânecă lungă (mai avem un pic și intrăm în noiembrie, deci o să porți), poți să-ți strecori snack-urile chiar pe sub bluză. Asul din mânecă, practic. Ceea ce încerc să zic e că poți strecura câți Toortitzi vrei tu pe sub mâneca bluzei și, din când în când, mai duci discret mâna la gură și apuci câte-un snack cu dinții.

Asul din mânecă, adică Toortitzi (foto: youtube.com)

Avem în minte și o soluție mai complicată, dar distractivă. Poți ascunde snack-urile într-o carte. Nu te gândi că le strecori printre pagini (deși, la cât de turtiți sunt Toortitzi, cu ei merge să faci asta). Ideea noastră e să scobești în paginile unei cărți groase, să faci o groapă dreptunghiulară de la prima până la ultima pagină. Transformi cartea într-o cutie, practic, după cum vezi în poza de mai jos. Imaginează-ți câți Toortitzi încap acolo, iar lumea va crede că ești doar bibliofil. Uite aici un tutorial care-ți explică în detaliu procedeul.

Fostă carte, actuală cutie (foto: youtube.com)

Trucurile astea sunt utile nu doar dacă vrei să lași falsa impresie că ții dietă. Poate pur și simplu n-ai chef să-ți împarți gustarea cu cei din jur. E ca la guma de mestecat: cum află lumea că ai un pachet la tine, cum își dau seama brusc toți că le miros gurile, iar tu rămâi cu ambalajul gol. Dacă te văd prietenii cu o pungă de Toortitzi, mai rău sar pe tine.

Noroc că snack-urile astea au forma ideală pentru toate trucurile de mai sus. Se spune că Toortitzi sunt turtiți din milioane de motive, iar acum înțelegem exact de ce.

Topic-uri

snack-uri gustari dieta regim pe ascuns
Arată comentariile

Noizz urban

Vezi și

Extinde