Cum te ajută tatuajele în căutarea unui loc de muncă

Share
16
Tweet
tatuaj Foto: Unsplash / Tim Wright

Simți că cedezi psihic atunci când îți cauți un job?

Poate daca ai schimba ceva la tine, nu ar mai dura atât de mult. Și nu mă refer să-ți schimbi atitudinea sau look-ul, ci să-ți faci un tatuaj.

Exact, ai citit bine. Conform unui studiu recent, lucrurile se pot schimba dacă ai un tatuaj.

Un nou sondaj a scos la iveală faptul că cei care au cel puțin un tatuaj își găsesc mai repede un loc de muncă.

Se pare că o operă de artă îi oferă unui candidat mai mult avantaj față de celălalt, pentru că tatuajul îl ajută să arate modern și mai cool.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că persoanele cu tatuaje au chiar mai multe șanse de a obține muncă. Tatuajul poate fi o formă naturală de exprimare personală. Un număr din ce în ce mai mare de oameni permit tatuarea unor desene mai mari sau mai mici pe pielea lor, astfel încât tatuajele devin o parte din ce în ce mai naturală a omului și dezvaluie felul său de a fi.

Cu toate astea, chiar dacă tatuajele au devenit din ce în ce mai populare, există încă angajatori care le consideră inacceptabile.

Pentru multi, tatuajele încă mai inspiră ideea de fire rebelă, iar angajatorii sunt şi mai nemulţumiţi de candidaţii tatuaţi dacă trebuie ca aceştia să lucreze direct cu clienţii.

Potrivit sondajului, tatuajele sunt mai puțin problematice pentru companiile ai căror clienți sunt tineri.

Poate ca e timpul ca anumite companii să ia exemplu de la fotbalistul David Beckham, actrița Angelina Jolie și premierul canadian Justin Trudeau, care se laudă cu ceva tatuaje, însă asta nu îi împiedică să-și desfășoare viața și cariera.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile