Un nou studiu dovedește: Dacă faci sex dimineața, ești mai fericit și mai productiv la locul de muncă

Share
132
Tweet
zi de munca Foto: Annie Spratt / Unsplash

Sexul face ca ziua de mâine să fie mai puțin grea.

Hah, ce ne mai plac studiile sexuale. Din nou, oamenii de știinta au găsit un alt răspuns.

Și iată și un studiu recent care ar putea avea chiar un beneficiu în viața ta.

Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Oregon și de la Universitatea din Washington au descoperit acum că oamenii au mai mult chef să meargă la job dacă au făcut sex dimineața. Specialiștii afirmă că 159 angajați cu normă întreagă au fost intervievați de două ori pe zi pentru satisfacție, productivitate și dispoziție pe o perioadă de două săptămâni. De altfel, participanții la studiu erau ăsătoriți.

Rezultatul sondajului sugerează că angajații sunt mai fericiți și mai productivi în ziua în care au făcut sex.

„Amintim că sexul aduce beneficii sociale, emoționale și fizice. Este important ca sexul să devină o prioritate" , a spus Keith Leavitt de la Universitatea din Oregon.

Echipa de cercetare a constatat, de asemenea, că acei angajați care au fost răniți sau nemulțumiți la locul de muncă de obicei nu au avut parte de sex în acea zi. Stresul la locul de muncă este un adevărat criminal atunci când vine vorba de viața sexuală a angajaților.

În Suedia, un consiliul local a propus cu ceva timp o oră de lucru pe săptămână pentru sex. Aici în fiecare săptămână, există o oră de lucru plătită pentru ca angajații să aibă grijă de sănătatea lor.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile