Dacă îți place să citești, asta e cel mai mișto job din lume

Share
20
Tweet
Maldive Foto: Profimedia

Încă mai cauți job-ul perfect? Nici o problemă, încearcă asta.

Un scriitor din Maldive caută pe cineva care vrea să lucreze pentru el.

Philip Blackwell caută un manager pentru un nou magazin de cărți. Libraria nu este într-o metropolă aglomerată sau într-un loc modest al Londrei literare, ci în stațiunea de lux Soneva Fushi din Maldive.

Dacă activitatea ta preferată este să te relaxezi pe plajă cu o carte în mână, atunci job-ul ăsta-i pentru tine. Poate că e timpul să înlocuiești biroul și aerul condiționat cu soare, mare și nisip.

Timp de trei luni, în calitate de vânzător de cărți de pe insulă, vei avea grijă de librărie și vei da recomandări în materie de cărți turiștilor. Important este să socializezi cu cei mici, "să distrezi copiii cu povești și să ții cursuri de creație pentru oaspeți", precum și să scrii pe un "blog plin de viață care surprinde viața epuizantă a unui librărie de pe o insulă".

"Vrem pe cineva care să fie creativ și inspirat, dar și capabil să împărtășească oamenilor plăcerea de a citi în concediu", a spus Blackwell.

Salariul nu este foarte mare, dar avantaje sunt mult. Vei locui în complexul de lux, unde o noapte de cazare într-una din vile costă aproximativ 26.000 de dolari.

Vilele de lux spațioase de la Soneva Fushi sunt înconjurate de vegetația densă a unei insule private din cadrul atolului Baa, care a fost declarată de UNESCO drept Rezervație a Biosferei. Iar fiecare baie se deschide spre o gradină privată.

Poți găsi anunțul original pe BookBrunch. Plajele cu nisip alb care curpind marea azurie te așteaptă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile