Dacă-ți postezi mereu relația pe Facebook e semn că nu-ți merge prea bine

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
233
Tweet
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Dacă-ți place să pui poze pe Facebook sau Instagram din relația pe care o ai nu e nimic rău, însă dacă faci asta mereu, s-ar putea ca legătura ta să nu fie chiar cea mai fericită.

Sexologul Nikki Goldstein este de părere că cei care își pun poze non-stop din relațiile pe care le au, pe rețelele sociale, au de ascuns ceva și încearcă să mascheze problemele reale.

Explicația este destul de simplă - atunci când îți umpli wall-ul de #pozedecuplu (și implicit și newsfeed-ul celor apropiați), înseamnă că te preocupă mai mult like-urile primite, decât faptul că împărtășești un moment frumos de cuplu.

Foto ilustrativ

Validare for the win, nu?

"Often it's the people who post the most who are seeking validation for their relationship from other people on social media. The likes and comments can be so validating that when someone is really struggling, that's where they get their up from - not the person making the gesture, but what other people will say about it", spune Nikki.

Un alt motiv ar fi legat de posesivitate și faptul că încerci să transmiți un mesaj puternic celor din online - că persoana de lângă tine din poză este doar a ta.

Foto ilustrativ

Oricum ar fi, orice acțiune de genul este strâns legată de persoana ta și nu te persoana iubită sau de relație.

În cazul în care nu ești de acord cu cele de mai sus, atunci Goldstein te invită să-ți pui 3 întrebări să vezi dacă motivația ta este cea corectă sau nu:

Foto ilustrativ
  • sunt la fel și în realitate, așa cum mă afișez în online?
  • mă interesează cum este relația mea de fapt?
  • mă interesează cum apare relația mea în online mai mult decât în realitate?

Ce zici?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile