De ce este important să-ți asiguri locuința împotriva dezastrelor

Share
Tweet
Home

Ar fi bine să nu ne gândim mereu la lucruri negative care ar putea să se întâmple, dar la fel de bine este să ne luăm toate măsurile de siguranță, în eventualitatea unui dezastru, cel puțin în ceea ce privește locuința noastră.

România este o țară expusă fenomenelor naturale, în special cutremurului, așa că o soluție foarte utilă este PAID - Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor.

PAID este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008.

PAID

Misiunea PAID este de a a oferi protecție tuturor locuitorilor în fața a trei riscuri naturale specifice României: cutremur, inundații și alunecări de teren, astfel încât efectele unei catastrofe să fie minimizate atât la nivelul populației, cât și la nivelul întregii economii.

Pentru a înțelege mai bine acest tip de asigurare, dar și pentru a vedea care sunt beneficiile acesteia și de ce ar fi bine să ne facem una, am stat de vorbă cu Nicoleta Radu, directorul general al PAID:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile