Oamenii de știință au mai dezlegat un mister - De ce gem femeile în timpul sexului?

Share
30
Tweet
femeile si orgasmul Foto: shutterstock.com

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce gem femeile în timpul actului sexual, atunci răspunsul îl primești de la oamenii de știință.

Se pare că gemetele de plăcere scoase de femei în timpului sexului nu exprimă o stare de satisfacție maximă, ci au legătură cu orgasmul bărbatului, arată concluziile unui nou studiu.

Femeile joacă teatru mai ușor decât ar crede bărbații. Asta spun cercetătorii de la Universitatea din Central Lancashire care au efectuat un studiu pe sunetele scoase de femei în timpul unui raport sexual.

Studiul a fost făcut pe 71 de femei cu vârste cuprinse între 18 și 48 ani, sănătoase și active din punct de vedere sexual. Acestea au fost rugate să răspundă la o serie de întrebări cu privire la tipul și cantitatea de zgomote făcute în timpul sexului. Răspunsurile au demonstrat că gemetele nu au întotdeauna legătură cu orgasmul.

Iar principalul motiv care demonstrează că sunetele de plăcere nu apar la femei în timpul orgasmului, este dat de faptul că multe dintre acestea au orgasm în timpul preludiului.

Potrivit studiului, 66% dintre femei au recunoscut că au folosit gemete pentru a-și ajuta partenerul să se simtă bine, în timp ce 87% au făcut-o pentru a ajuta la stima de sine a bărbatului.

Oamenii de știință susțin faptul ca femeile nu își exprimă propriul orgasm cu voce tare, ci doresc doar să manipuleze comportamentul bărbaților spre binele lor.

O altă explicație este că femeile încearcă să se conformeze unui scenariu sexual idealizat.

Ba mai mult, în timpul studiului, unele femei au recunoscut că se folosesc de gemete pentru a masca plictiseala, durerea sau oboseala din timpul unei partide de sex.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile