De ce îmi pasă că Demi Lovato a ajuns la spital din cauza unei supradoze

Share
29
Tweet
gettyimages-546666552 Foto: Manny Carabel — WireImage/Getty Images

Demi Lovato obișnuia să fie vedetă Disney, în urmă cu vreo 10 ani. Ea nu a fost niciodată genul ăla de fetiță, din ecranizările pentru copii, cu roz și sclipici. Era diferită.

"Who said I can't wear my

Converse with my dress?

Oh, baby, that's just me" - cânta în 2008.

Demi a crescut și a devenit un role model pentru tinerele care se confruntă cu body image, probleme psihice sau dependențe, pentru că a vorbit mereu deschis despre chestiile prin care a trecut și nu i-a fost teamă să abordeze subiectele tabu. A promovat asta și în muzica ei, fanii simțind că există cineva care să îi înțeleagă.

Ieri, cântăreața de 25 de ani a ajuns la spital în urma unei supradoze și știrea asta m-a lovit la nivel personal.

"Demi is awake and with her family who want to express thanks to everyone for the love, prayers and support. Some of the information being reported is incorrect and they respectfully ask for privacy and not speculation as her health and recovery is the most important thing right now", a declarat o sursă pentru E! News.

Nu este prima dată când un astfel de incident se întâmplă în viața artistei, ea ajungând la dezintoxicare și în 2010, când a lovit o dansatoare din backup în timpul turneului cu Jonas Brothers.

Demi

De atunci, Demi a început să își spună povestea. Cum suferă de eating disorder și bulimie de când avea 3 ani, cum părinții săi s-au despărțit, iar tatăl său a fost alcoolic, cum s-a luptat cu bullying-ul și self-harm, cum industria punea prea multă presiune pe ea ca să se încadreze în standarde și cum a fost diagnosticată cu dependență de droguri și tulburare bipolară la 18 ani.

În 2012, a apărut documentarul Stay Strong, în care Demi își prezenta toată această experiență. Ulterior, a publicat și cartea Staying Strong: 365 days a year, un fel de jurnal motivațional.

Anul trecut a mai apărut un documentar, Simply Complicated, în care Demi descrie drumul de la lowest point până în prezent.

"When I was four years old, I remember looking in the mirror and running my fingers over my stomach and thinking I was fat. I couldn’t go 30 minutes to an hour without cocaine, and I would bring it on airplanes".

Numește-o nostalgie, dar tipa asta a însemnat mare parte din finalul copilăriei și începutul liceului pentru mine. Nu am fost fangirl doar pentru că îmi plăceau melodiile ei, ci datorită faptului că a existat fix în momentele în care eu mă formam ca adult, începeam să dobândesc încredere în mine și să observ că nu trebuie să fii într-un anumit fel dictat de societate.

"I'm living well with my mental illness — I am actually functioning like a very happy person would. I couldn't be happier today. Life is really, really great. I have a brand-new puppy and I'm able to not only take care of myself but take care of him as well. I'm living my dream. Life is pretty amazing".

Demi

Demi are multe acțiuni în calitate de activist pentru cauze sociale. A fondat Lovato Treatment Scholarship Program (în onoarea tatălui său care a murit din cauza bolilor psihice netratate și a dependenței de alcool), menit să acopere cheltuielile pentru tratament ale indivizilor.

Este Mental Health Ambassador pentru Global Citizen, o platformă care vrea să reducă stigmatul asupra bolilor psihice. Susține și comunitatea LGBT: "You don't have to hate, because my Jesus loves all".

Demi

La începutul anului, Demi aniversa 6 ani sober: "Yesterday, six years ago, I was drinking vodka out of a Sprite bottle at nine in the morning, throwing up in the car and I just remember thinking, 'This is no longer cute. This is no longer fun. And I'm just like my dad".

Cu toate astea, acum o lună, a lansat melodia Sober, în care vorbește despre o posibilă recidivă, prin versuri precum:

"Momma, I'm so sorry, I'm not sober anymore

And daddy, please forgive me for the drinks spilled on the floor

To the ones who never left me

We've been down this road before

I'm so sorry, I'm not sober anymore".

În urma internării sale, multe vedete și-au manifestat susținerea pe rețelele sociale.

Sper ca Demi să își revină în curând, pentru că fata asta m-a făcut să mă simt puternică atunci când eram doar un copil blocat în haos și m-a inspirat să devin un om care să facă o schimbare în lume.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile