"Râd când le spun că sunt model" – De ce nu sunt apreciate modelele plus-size?

Share
Tweet
Tess Holliday Foto: Tess Holliday/facebook.com

Tess Holliday vorbește deschis despre modul în care oamenii privesc modelele plus-size.

Modelul are în prezent 1,5 milioane de fani pe Instagram. Și are propria imagine asupra corpului unei femei, a feminismului și a maternității.

"Nu există pe piață atât de multe modele plus-size, așa cum ar fi trebui", a declarat Holliday pentru The Independent.

Vreau să subliniez faptul că Tess Holliday a devenit unul dintre cele mai mari modele - la propriu și la figurat. Tipa este una dintre cele mai apreciate și căutate modele plus-size ale momentului.

"Designerii nu se simt nevoiți să treacă la dimensiuni mai mari, nu le consideră importante. Bineînțeles că pot purta Calvin Klein, dar nu văd un model plus-size care ar face publicitate. E destul de frustrant."

"De asemenea, îmi place să port pălăria lui Vivienne Westwood, chiar dacă nu este destinată în primul rând fetelor care nu sunt de dimensiuni mari".

"Știu că acești designeri de modă ar putea să facă haine mai mari, ar fi frumos să vedem asta. Nu numai eu, dar și alte femei și-ar da banii pe haine frumoase”.

"Nu vreau să creez cultul oamenilor obezi, nu vreau ca toată lumea să fie grasă. Vreau doar ca oamenii să fie mulțumiți de corpurile lor și să se iubească".

În anul 2015, Tess a devenit primul model de talia sa care a semnat un contract cu una dintre cele mai importante agentii de modelling. La puțin timp, tânara a ajuns și pe coperta revistei "People".

"Nu toată lumea știe cine sunt, așa că râd când le spun că lucrez ca model. Când află, întreabă ce tip de model sunt? Oamenii sunt îngrijorați. Dar eu fac ce știu, pentru că sunt convinsă că lucrurile se vor schimba".

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile