Dacă îți faci poze în sala de fitness, ești narcisist

Share
Tweet
selfie in sala de fitness

În vremurile astea crazy în care trăim, într-o fugă continuă după like-uri și check in-uri pe Facebook, e musai să-ți faci și un selfie în sala de sport.

selfie in sala de sport

Altfel, nu-mi explic de ce sala de fitness este un tărâm plin de surprize. Pe lângă pițipoanca de la bicicletă și mitocanul de pe bandă, din 5 în 5 pași mai zărești pe câte unul care își „trage” zeci de poze în oglindă. Păi nu trebuie să vadă și prietenii lui virtuali că își lucrează mușchii?

Cu siguranță, fiecare dintre noi are pe Facebook un prieten care ne spamează cu activitatea sa sportivă.

Se lauda cu activitatea sa sportiva

Cercetătorii de la Universitatea Brunel din Londra au găsit și o explicație pentru cei care își împărtășesc antrenamentele fizice pe rețelele de socializare.

Se pare că sunt dornici de atenție și de respect și tind să fie narcisiști. Ei adoră să se laude pe rețelele de socializare cât de mult investesc în aspectul fizic.

Se lauda cat de mult investesc in aspectul fizic

"Narcisiștii își actualizează mai des statusul cu privire la realizările lor, deoarece simt nevoia de apreciere a comunității Facebook", spune studiul.

”Prietenii le apreciază postările pentru că sunt politicoși, dar, în secret, aceștia disprețuiesc expunerile egoistice"", a declarat Dr Tara Marshal.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile