Demi Lovato a vorbit public pentru prima oară după ce a ajuns în spital din cauza unei supradoze

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
Tweet
Demi

Foarte mulți artiști tineri se luptă cu depresie, anxietate sau dependență de alcool sau droguri.

Asta se întâmplă din totdeauna (Cc Gașca celor din 27 Club) - presiunea la care sunt puse vedetele este foarte mare, ele ajung să se simtă de multe ori singure, iar consecințele pot deveni tragice.

Demi Lovato este una dintre aceste persoane, la doar 25 de ani. Cântăreața a vorbit mereu deschis despre problemele ei cu adicția, iar la scurt timp după ce a celebrat 6 ani de detox, a scos piesa Sober și ne-a anunțat pe toți că perioada ei liniștită s-a încheiat.

La scurt timp după ce a recidivat, Demi a ajuns la spital din cauza unei supradoze suspecte (zvonurile spun că din cauza heroinei).

Lovato a fost găsită inconștientă în locuința sa din Los Angeles, iar paramedicii au trat-o cu Narcan, un medicament folosit pentru a reduce efectele drogurilor.

Spre bucuria tuturor, artista și-a revenit și a transmis un mesaj fanilor, pe pagina ei de Instagram. Ea a spus că nu este un drum ușor spre recuperare, dar este determinată să iasă la lumină, să lupte și să fie bine.

A fost copleșită de urări de dragoste, atât din partea fanilor, cât și din partea altor vedete, și sperăm ca tânăra să-și revină și să se întoarcă mai puternică, după această perioadă nefastă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile