Destinația populară de vacanță unde n-ar trebui să mergi în perioada următoare

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
38
Tweet
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Suntem în plin sezon de vacanțe și vara pare că abia s-a instalat pe 2018 - e cald și soare, iar disconfortul termic poate fi destul de ridicat în anumite zone, iar atunci numai concediu nu se va numi că ai.

Spania este o țară extrem de populară pentru turiști, iar dacă îți plănuiești o vacanță aici, ar fi bine să mai aștepți puțin, cât să se ducă valul de căldură, iar tu să nu-ți petreci zilele sub aerul condiționat, ci pe străduțe superbe, în timp ce te plimbi, încerci tapas-uri yum și te bucuri de ce vezi în jur.

Foto ilustrativ

N-o spun eu, ci Ministerul Afacerilor Externe (MAE) - instituția avertizează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Spania, că autorităţile spaniole au emis o avertizare de cod portocaliu de caniculă pentru regiunea Andaluzia (Córdoba, Jaén, Huelva, Sevilla), unde vor fi înregistrate peste 40 de grade Celsius.

Astăzi, temperaturile în sud-vestul Spaniei pot ajunge până la 46 de grade Celsius și crede-mă că nu e nimic FUN și NICE în toată această combinație.

Foto ilustrativ

Cel mai bine ar fi să intri pe site-ul Agenţiei naţionale de meteorologie și să vezi cum stau lucrurile de fapt, astfel încât să-ți alegi cele mai bune date de vacanță.

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet sevilla.mae.ro, madrid.mae.ro şi www.mae.ro şi-ți reamintește de aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", unde vei găsi informaţii şi sfaturi de călătorie.

Informează-te înainte de a-ți lua bilete de avion și hidratează-te sau stai la umbră dacă zilele astea infernale te-au prins la fața locului!

Foto ilustrativ

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile