Dorian Popa a purtat mare fufu de Supreme, dar asta e cea mai mică problemă a lui

Cristian Dina

I like things
Share
Tweet
Supreme x Dorian, coming soon Foto: Antena 1 | https://a1.ro/xtranightshow/stiri/dorian-popa-debut-la-xtra-night-show-in-caruciorul-cu-rotile-id804199.html

Cea mai mare e, bineînțeles, faptul că și-a rupt un ligament, ceva, la emisiunea preferată a românilor, iar acum o să i se dezumfle mușchii. Gata, ăsta e tot articolul. A, stai așa, că mai zic două vorbe.

Încă nu plângeți, prieteni, Dorian o să-și revină rapid. Cu ajutorul medicamentelor moderne (sanki) și al memoriei musculare – de altfel, printre puținele tipuri de memorie de care dispune –, probabil că n-o să treacă mai mult de 6 luni până când va fi la fel de pompat ca în pozele returnate de Google Images atunci când scrii „dorian popa steroizi”. Nu zic că ar lua, doamne ferește. Hehe.

„Dacă n-ai pistol, lucreză la biceps.”

Aseară, la cealaltă emisiune preferată a românilor, pe care o și co-prezintă acum (sanki), Dori a apărut cu cel mai mare box-logo fufu pe care îl găsești în bazarurile din Saturn. Little did he know că internetul românesc se triggeruiește pentru mult mai puțin decât o țeapă pe Youtube de nu-știu-câte mii de euro. Cc plm, cum îl cheamă pe Youtuber-ul moldovean din campania Coca-Cola. A, stai, știu cum îl cheamă, că eu scriu articolul, dar mă fac că nu îi știu numele ca să îi diminuez importanța. Internet tings 2k18.

Surprise, Dorian.

Acum, fie că că ești Suphead, fie că n-ai mai auzit niciodată de brand-ul ăsta, chiar nu contează. Datele sunt simple: Popa face parte din rich gang-ul vEdEtElOr românești. E clar că X6 M50d-ul ăla nu s-a cumpărat singur. Ipoteza că are bani nu e reprobabilă, e factuală, prin urmare nu e ipoteză, hâtz. Bineînțeles că purtând un fugazzi grosolan la televizor, a devenit ținta puriștilor de social media, care abia așteaptă să râdă de colegii de clasă care au Freezy și au tupeul să-i aducă și la școală, la modul „Morții tei, n-ai avut bani de Off-White, Sorine?”. Normal că pe Sorin îl doare la sorginte de acești so-called Supremări. Da, cu tine vorbesc, Robert.

Asta-i lampa ce-am lămpit ^^

Status quo-ul (da, asta e latină, mai citește o carte, nu fi și tu content creator, ca toți normieșii care s-au ajuns) din internetul românesc e ca mema cu lampa și molia. Fiecare lampă (bulă din asta de trendsetteri) emană lumină, iar orice molie (tenderfoot) zboară în jurul ei ca și cum ar crede că lampa e Soarele, iar ea trebuie să se ghideze după el, lol, un fel de orientare transversală. A, rofl, stai așa, chiar asta se întâmplă și IRL, pfff. Ei, asta e treaba și cu Dorian Popa. Problema nu e că a venit la TV cu bluza aia cu bartai logo-ul, ci că are un rol de clovn, la o emisiune pentru clovni, într-o țară de clovni. Vezi? Am extins problema, poți să-mi spui Pesta Porcină.

Dacă aveam, dacă n-avem. Cine dreacu mai știe?

Dacă aveam 15.000 de euro și dacă n-aveam. Veșnica problemă a mediocrității mascate cu succes de un Instagram bine pus la punct, care îți prezintă viața mai marfă decât o știi tu, maică-ta și profesorul tău de limba română. Băi, Dorian ăsta a greșit cu inocență. Nu ne mai facem bine, boss, pentru că ne preocupă ce nu fac alții bine, dar nu vedem cât de lacunari suntem noi.

„Nu joc fotbal, dar trag linii, sunt briliant”

Aaa, să-l vedeți pe Mutu (nu ăla de la Insula Iubirii) ce Freezby are și el. N-are și el bani de legitness, dude? Ce fraier, grrr. Wow, Adriane, credeam că trageai linii de cox, nu linii de paradox. „Briliant”. Ai bani, dar n-ai Nike Off-White, ca și cum.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile