Ea este modelul plus-size care ne explică cum stă treaba cu celulita – “E ceva natural pentru noi, femeile, să avem celulită și nu ar trebui să o mai vedem ca pe ceva urât”

Share
62
Tweet
model plus size Foto: Instagram/ @sophieeturner

Într-o societate care încearcă să dicteze ce înseamnă frumusețe, modelele plus-size par să câștige tot mai mult teren.

Pentru fiecare dintre noi cuvântul "sexy" poate avea alt înțeles, dar în ultima perioadă femeile încearcă să iasă din standardele impuse.

Asta s-a întâmplat și în cazul unei tinere, în vârstă de 22 de ani, care a postat pe Instagram câteva imagini dintr-un pictorial în care se vede cum arată trupul său în realitate.

Sophie Turner este din Edinburgh și le îndeamnă pe femeile din întreaga lume să nu mai considere celulita ca fiind ceva urât și dezgustător, dezvăluind că ea învață să își iubească corpul așa cum e.

”Eu reprezint mai mult decât celulită și colăcei de grăsime și celulita e ceva normal. E ceva natural pentru noi, femeile, să avem celulită și nu ar trebui să o mai vedem ca pe ceva urât. Toate ne dorim o piele netedă, însă trebuie să acceptăm realitatea. Eu am celulită de la 12 ani, așa că a devenit o parte din mine”, a mărturisit tânără.

Deși, recunoaște că a fost furioasă când a văzut pozele prima dată, Sophie este extrem de mândră de ea pentru că a reușit să facă publice imaginile și că nu se mai simte atât de rușinată de felul în care arată.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile