Femeilor, nu mai conduceți mașini niciodată. Semnat, bărbații din România

Cristian Dina

I like things
Share
147
Tweet
Nu te mai uita la telefon în plm, vrei să murim?

Femeile n-au nicio treabă cu condusul. Este clar că nu ai nicio scuză atunci când ne întrebi pe noi, bărbații, care-i stânga și care-i dreapta. Cred că oricine știe asta, e la mintea cocoșului. Înțelegi? Nici măcar expresia nu vă ajută, că altfel ar fi fost „la mintea găinii”, dar nu e, ca să vezi.

Așa da, că altceva csfaci?

E normal ca atunci când ești programată să faci treburi casnice, gen gătit, spălat vase, aranjat fețele de pernă astfel încât să fie aliniate corespunzător, la dunga cearceafului, rămân unele lacune. Astea-s niște programări genetice cu care nu ai cum să te pui. Nu-l bați pe Darwin așa ușor, pff. Și nici pe Dumnezeu, în funcție de varianta ta preferată. Lumea îl preferă pe Dumnezeu fiindcă are barba mai mare decât Charles.

Cu toții știm că barba mare înseamnă clout mai mare, deci alegerea e simplă ca un examen de admitere la Spiru Haret. Călcâiul lui Ahile al femeii (iată, Ahile, alt nume de bărbat, lucrurile se leagă) nu e gătitul mămăligii, așa cum ai putea crede. Nu. Punctul nevralgic al sexului ușor este tocmai învârtitul covrigului.

Uitați cum se conduce, proastelor!

Ai putea crede că a fi șofer profesionist în România e o treabă de copii (sau de femei, na), dar un șofer are nevoie, în primul rând, să fie bărbat. Adică dacă nu ești șofer, ești șoferiță, iar asta e un fel de „cimbrișor” față de „cimbru”. Și știm cu toții că cimbrișorul e antibioticul săracului. Nu cred că e nevoie să spun mai multe, nu?

Femeie conducând ca și cum ar ști ce face

Orientarea în spațiu sau mai bine spus dezorientarea în spațiu a femeilor e subiect de bancuri, iar bancurile au întotdeauna un sâmbure de adevăr, iar în cazul ăsta tot fructul e legit, nu doar miezul. Glorie sâmburelui. Apropo, tu ai văzut vreo femeie care să știe să conducă? Jur că toate femeile pe care le-am văzut în trafic ori erau înjurate de taximetriști, ori erau claxonate de bărbații adevărați cu Skoda, Alfa Romeo, Honda sau Lancia – adică nume de femei. Concluzia? Bărbații le conduc pe femei chiar și când sunt la volan, iar pasagerii sunt numai băieți.

I-a dat gagicăsu mașina să-și facă poză sanki

Se întâmplă să mai dai, uneori, de câte o tipă care pare că știe să conducă pe bune. Mai dă un semnal, mai face o frână de motor, mai retrogradează într-o depășire. Dar după își dă cu portiera în nas când iese din mașină și parcă îți dorești să îți fi luat tu permisul de conducere înapoi de la Poliție, după ce ai băut câteva beri și te-ai răsturnat cu mașina în Dâmbovița. Doar că îți aduci aminte că nu ți-l mai dau înapoi și strângi din dinți mulțumit că măcar maică-ta te-a născut bărbat, și nu femeie, ca toți proștii.

Așa, poți să-ți faci poză cu ea, atâta timp cât nu o conduci plm

Decât femeie, mai bine mort de beat, jur. Orice altă alegere ar fi necivilizată din partea ta. Dacă te dai băiat, dă-te până la capăt. Beau, înjur și fut, ca orice bărbat bine crescut. Cum, nu știi că așa e mersul? Nu fi pizdă, fii și tu bărbat acolo, coaie și testosteron, PET-uri și transpirație, jeg sub unghii și pișat pe colacul de WC. Lasă-le pe femei să fie ele proaste și condu-ți mașina beat. Dar printre străduțe doar, că pe acolo nu e gardă. Nu ești prost, ești bărbat, tu conduci mai bine beat decât orice femeie. Nu mai zic, că poți să fumezi și un păiuț, că nu iese la etilotest, oricum. Poți să aplici o parafă peste textul ăsta. E legit pentru că eu sunt bărbat, iar asta e o supra-validare în sine.

Haide, cu care (bărbat) mă văd să bem niște beri și să punem boxele în colțurile camerei, ca să se audă muzica klumea? DM me asap.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile