Asta se întâmplă cu silueta ta dacă ai o relație de lungă durată – Fericirea te îngrașă

Share
Tweet
cuplu si kilogramele in plus Foto: screenshot Google

Am tot auzit de la prieteni, am citit pe internet sau am văzut câte o fază amuzantă într-un film, însă, acum, oamenii de știință ne spun care-i adevărul. Se pare că iubirea vine la pachet cu kilograme în plus.

Oamenii de știință au dovedit că cine se află într-o relație serioasă este mai predispus la obezitate.

Cercetătorii de la Universitatea Queensland din Australia au efectuat recent o cercetare în care se întreabă dacă ipoteza precum că persoanele care sunt într-o relație au mai multe șanse să se îngrașe este adevărată.

Timp de 10 ani, experții au monitorizat peste 15.000 de oameni, iar acum au ajuns la concluzia că membrii cuplurilor fericite au acumulat peste 5,8 kg în plus, iar în fiecare an au luat câte 1,8 kilograme.

Pentru că mersul la sală a fost înlocuit cu trăndăvitul în doi pe canapea, în fața televizorului, cu un bol mare de chipsuri și un pahar cu vin.

În plus, dacă cineva care te iubește se află lângă tine, nu are rost să te ridici și să ai grijă de tine. Deci, automat te alegi cu 5 kilograme în plus.

Dacă ai găsit pe cineva special în timp ce ți-ai pierdut motivația, se pare că asta se va întâmpla cu tine.

Rezultatele arată că, în comparație cu greutatea, oamenii care au o relație sunt mai sănătoși: fumează mai puțin, nu mănâncă atât de repede. Cu toate acestea, ei sunt mai predispuși să acumuleze kilograme în plus.

O altă cercetare similară efectuată de experții de la Universitatea Southern Methodist din Dallas demonstrează același lucru.

Aproape 200 de cupluri căsătorite au fost studiate timp de 4 ani pentru a ajunge la aceeași concluzie ca australienii. Potrivit experților, creșterea în greutate este legată de sentimentul de satisfacție.

Adică, fericirea este cea care face kilogramele să se adune mai repede.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile