Firea, în război cu dildourile: închiderea abuzivă a sex shop-urilor e noul hobby al primăriței

Share
196
Tweet
Gabriela Firea vs. Sex Shop-uri Foto: Ricardo Martins, via Wikimedia Commons (commons.wikimedia.org/wiki/File:Sex_shops_(Paris)-01.jpg) / Partidul Social Democrat, via Wikimedia Commons (commons.wikimedia.org/wiki/File:Gabriela_Firea_la_sediul_PSD_-_02.09_(3)_(15011720608).jpg)

Gabriela Firea nu vrea să mai vedem sex shop-uri pe bulevardele bucureștene, să evităm tentația de a păcătui în pat.

Vestea a pornit de la Ciprian Ciucu, consilier general al Municipiului Bucureşti, care scrie pe Facebook-ul personal că Gabi Firea „a pus gând rău sex-shop ului de pe Magheru. Cel de lângă teatrul Notara. [...] Pe motiv că nu i se pare o locație potrivită, lângă un teatru. Nici mie nu mi se pare..”.

Pentru cine nu prea se plimbă prin zona aia a Capitalei, e vorba despre „My Private Sex Shop” de pe Bd. Magheru nr. 22, Sector 1. Magazinul erotic e acolo încă din 2009 și nimeni n-a avut vreodată o problemă cu asta. Până să-l observe Gabi Firea și să facă o criză de pudoare.

După cum vezi în poza de mai sus, fațada magazinului e cât se poate de decentă. Totul e acoperit cu o perdea mov, vezi niște postere cel mult sugestive și niște manechine costumate ca cele din vitrinele Intimissimi sau Triumph. Nu tu dildouri cu țepi, nu tu păpuși gonflabile, nu tu DVD-uri cu filme porno.

Închiderea sex shop-ului pentru simplul fapt (irelevant) că e amplasat lângă un teatru ar fi un abuz, având în vedere că afacerea e 100% legală, iar proprietara magazinului se jură că e la zi cu plata taxelor și a impozitelor. Reacția îndreptățit furioasă a proprietarei Elena Teusdea nu a întârziat:

„Tare mult aș vrea să o cunosc pe doamna Firea, să îmi spună personal de ce vrea să îmi închidă magazinul, sex shopul de pe Magheru! Cu ce o deranjează magazinul, pentru că arată foarte bine în comparație cu alte sex shopuri din aceeași zonă. De acelea nu a spus nimic, domnul Ciucu? Îmi plătesc taxele lunar, nu am deranjat pe nimeni. Clienții sunt mulțumiți de serviciile noastre. De ce are dânsa o problemă cu noi? Pentru impozitele pe care le plătesc, statul nu mă ajută cu nimic, mai ales Primăria. Ea știe că noi am muncit 10 ani pentru ca magazinul acela să fie acolo și să arate bine, nu ca o dugheană? Nu știe”.

Ar trebui să își vadă de alte lucruri mai importante decât de magazinul meu”, continuă Teusdea. „Am contract de închiriere valabil, plătesc taxe. De ce să mă închizi? Pentru că refuzi plăcerile trupești ale oamenilor? Eu fac oamenii fericiți cu produsele noastre, spre deosebire de ea, care nu se gândește la fericirea cetățenilor. Unde ar vrea să mă duc? La Gara de Nord? În afara țării? Mă mir de ce nu le interzice pe toate. Așa mi s-ar părea corect. De ce să te iei doar de mine? Închide-i pe toți, doamna Firea! Fii Corectă!”.

Ăsta sigur e doar începutul. Dacă problema primăriței cu „My Private Sex Shop” e faptul că are sediul pe o arteră intens circulată a orașului, lângă un obiectiv cultural, o să găsească pe Google Maps multe alte cazuri similare. SexPlay Sex Shop de pe Bd. Dinicu Golescu e fix vizavi de statuia cărturarului român. Amsterdam SexShop de pe Bălcescu e lipit de Biserica Italiană. Erotica SexShop de pe Brătianu e vizavi de Biserica „Sfânta Maria a Harurilor”. Și se mai găsesc destule exemple.

Dacă pudicitatea doamnei Firea o îndeamnă să marginalizeze sex shop-urile, să amenajeze un Red Light District în București și să le mute pe toate acolo. Măcar așa ar fi drept față de toate, iar Capitala s-ar alege cu un nou obiectiv turistic major.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile