Ce a spus un ministru rus de l-a făcut pe Vladimir Putin să râdă cu lacrimi

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
17
Tweet
Sursă foto: en.wikipedia.org

Vladimir Putin a fost făcut să râdă cu lacrimi de ministrului rus al agriculturii în timpul unei ședințe de la Kremlin.

Liderul rus a rămas mască când a auzit că Rusia ar urma să exporte carne de porc în Indonezia, o ţară musulmană în care este interzis consumul de carne de porc. Și mai amuzant a fost când Ministrul Agriculturii nu a realizat gafa nici după ce Putin i-a cerut explicaţii.

Iată ce a zis Alexander Tkachev, ministrul agriculturii:

„Exportăm carne de porc în toate ţările, în special în China, Indonezia, Japonia, Coreea şi aşa mai departe. Deci, nu trebuie să oprim exporturile de carne de porc. Dimpotrivă, trebuie să le creştem, iar în Orientul Îndepărtat se construieşte cu seriozitate un complex...” Aici a intervenit Vladimir Putin, care i-a spus că Indonezia este o ţară musulmană în care nu se mânâncă carne de porc. „Coreea de Sud... Nu înțeleg, care este diferenţa? Creşterea producţiei este rezultatul creşterii. Ce legătură are?”

Moment în care Putin a început să râdă cu lacrimi:

Dacă s-ar uita la ședințele de guvern din România, Putin ar fi atât de bine dispus de stand up-urile involuntare făcute de Daea, Pop sau Olguța, încât lumea ar fi mai bună, pentru că ar uita de războaie și campaniile de dezinformare sau de divizare a UE.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile