Top 3 mega gafe ale lui Donald Trump din ultima lună

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
Tweet
Donald Trump/Sursă: Hepta

Dacă ne luăm după principiul "publicitatea negativă tot publicitate este", Donald Trump are toate șansele de a deveni cel mai celebru președinte american din istorie.

Deși am zis că liderul Statelor Unite ale Americii nu are cum să ne mai suprindă, el reușește imposibilul, făcându-ne să ne întrebăm serios dacă există ceva ce Donald Trump nu ar putea face.

Cu alte cuvinte, dacă am băga mâna-n foc pentru orice lucru minor ce ține de Donald Trump, probabil că ne-am arde și piciorul.

Și pentru că tot vorbim de ars, suntem curioși câți consilieri, purtători de cuvânt și alți oameni din echipa prezidențială nu și-au stricat imaginea atunci când au garantat că pe Trump nu-l va lua gura pe dinainte în următoarele 3 situații:

1. 24 aprilie 2017

Donald Trump afirmă faptul că nu a știut foarte multe despre NATO în campania prezidențială, la momentul respectiv, acesta declarând că organizația este una "învechită", care nu se concentrează pe lupta împotriva terorismului.

Donald, nothing personal, dar sunt o fată de 26 de ani din România, pe care prea puțin o interesează politica externă, și tot îmi dă o castană taică-miu dacă nu știu lucruri despre NATO, doar pentru că mi-a povestit el acum 12 ani despre. Când aveam 14 ani, adică. De tine nu mai zic cine ești.

2. 28 aprilie 2017

"Credeam că viața mea va fi mai ușoară atunci când voi fi președinte."

Vreau să spun că, spre deosebire de poziția în legătură cu prima declarație, în cazul acesteia, nici nu a mai fost nevoie să aștept să-mi scot buletinul. După ce, timp de vreo 2 ani, de la 4 până la 6 ani, am tot zis că mă fac președinte, am realizat subit că e un job care vine cam cu multe responsabilități și mi-am luat gândul.

3. 16 mai 2017

Donald Trump a dezvăluit Rusiei informații strict secrete în întâlnirea cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Dezvăluirile ar pune în pericol o sursă de informații vitală.

Băi, Donald, băi, dar tu chiar can't keep a secret? N-ai auzit și tu de pinky promise, de pinky swear? De BFFs? Că eu nu cred că e de joacă atunci când your BFF is USA.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile