"Haide Firea, nu fi rea, lasă școlile așa" - noua petiție care se cere semnată

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
33
Tweet
Gabriela Firea

Iarna s-a hotărât să mai revină puțin în București, iar Gabriela Firea a și anunțat că școlile se vor închide.

Primarul General al Capitalei a declarat că nu vrea să-i pună în pericol pe cei mici, dar așa cum v-am mai spus, nu fulgii sunt problema, ci EA și calitățile ei de primar.

Nu vremea imposibilă îi împiedică pe cei mici să ajungă la școli, ci trotuarele pline de zăpadă pe care autoritățile din Capitală (Cc: "duamna" Firea) nu le curăță și nu fac traiul locuitorilor mai ușor.

Dar, de ce să se complice Gabi, când soluția simplă e la îndemână - închidem școlile și aia e?

Din păcate, nu toți părinții sunt de acord cu deciziile doamnei primar și nu toți au cu cine să-și lase micuții de pe o zi pe alta, nu?

Gabriela Firea

Așa a luat naștere petiția "Haide Firea, nu fi rea, lasă școlile așa", în care se menționează așa:

"Bucureștiul nu e Montreal, câmpia nu e munte, și până în -10ºC - cu trei fulgi rătăciți la sfârșit de martie - nu poți spune că e iarnă grea.

Nu avem toți bunici pensionați pe lângă casa omului (ba dimpotriva, avem bunici care muncesc) și nu avem încredere în soluții creative gen adunăm copiii la o scară de bloc unde îi lăsăm cu administratorul sau înghesuiți în nu știu ce DGASC de sector (oare cum ajung acolo ferindu-se de teribilelele -2ºC, nu tot prin frig?!)

Doamna Primar, renuntați la aceste măsuri care maschează de fapt impotența administrației locale de a gestiona traficul de iarnă (ușoară) pe străzile bucureștene și lăsați copiii să meargă la școală, pe semnatura părinților dacă e nevoie. Aveți idee câți își cară copiii la serviciu ca să se adapteze acestor măsuri aparent "grijulii", dar care, de fapt, îi desconsideră?

Lăsați-ne pe noi să muncim, pe copii să învețe și ocupați-vă dvs. de soluții legate de trafic și orașe inteligente, nu de răceli trecătoare!"

Dacă ești de acord cu cele de mai sus ești invitat să o semnezi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile