I-a cumpărat fast food unui bătrânel fără adăpost, iar managerul a chemat Poliția

Share
800
Tweet
Foto: facebook.com

Mâncarea fusese deja plătită, dar Poliția nu i-a lăsat să termine. Plânsul bătrânului o să-ți sfâșie inima...

S-a întâmplat acum două zile, într-un McDonald’s din Carolina de Sud (SUA). Un tip pe nume Yossi Gallo trecea pe lângă restaurant, când a observat un bătrânel fără adăpost. A intrat în vorbă cu el și, aflând că e înfometat, l-a dus în Mec ca să-i cumpere un meniu. „Imediat cum am intrat, doamna de la casa de marcat spune <<Nu primești mâncare>>”, povestește Gallo.

Yossi Gallo (foto: myrtlebeachonline.com)

Tipul i-a cumpărat oricum de mâncare, iar cei doi s-au așezat ca să-și înfulece burgerii. N-au apucat să termine, pentru că managerul a început să protesteze. Cică nu-l vrea pe bătrân în restaurantul lui, pentru că cerșește mereu mâncare și mulți clienți s-au plâns în trecut din cauza lui. A chemat Poliția.

Foto: facebook.com

O agentă a apărut în scurt timp și le-a cerut atât bătrânului, cât și lui Yossi Gallo, să părăsească localul. Gallo s-a opus, explicându-i revoltat că i-a cumpărat mâncare din proprie inițiativă și că nu au de ce să fie dați afară. „Eu sunt legea, strângeți-vă lucrurile și plecați!”, răspunde la un moment dat polițista.

Foto: facebook.com

Până la urmă, bătrânul a părăsit restaurantul. Gallo l-a urmat și i-a propus să-l însoțească în mașină, să-i cumpere de mâncare din altă parte. Pe la minutul 5:00, în parcare, îl poți auzi pe bărbat plângând în hohote: „N-am cerut nimic nimănui...”.

Ai putea zice acum că Gallo a filmat tot circul ăsta ca să afle Internetul cât de altruist e el. Mulți l-au acuzat direct de asta prin comentarii, iar tipul răspunde în felul următor: „Dacă cineva consideră că fac asta ca să mă laud – <<Hei, uite, ajut!>> -, de ce nu faceți și voi același lucru? Și dacă toată lume ar face asta, am avea o lume minunată, nu?”. Corect! Că filmezi sau nu, că-ți faci sau nu reclamă, fapta bună rămâne.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile