IKEA a dat-o-n bară: dacă ai cumpărat produsul ăsta de la ei, trebuie să-l returnezi urgent

Share
Tweet
Magazin IKEA Foto: Abaca Press / AA/ABACA, via hepta.ro

Nu de alta, dar cineva s-ar putea răni din cauza lui.

IKEA tocmai a anunțat că masa extensibilă GLIVARP albă mată se poate dezmembra în orice moment, chiar dacă nu-i faci absolut nimic. Problema e tocmai la partea extensibilă, care se pare că – dintr-o prostie de design – nu stă prea bine pe șine: „IKEA a primit sesizări din partea clienților cu privire la piesa de extensie a mesei GLIVARP, care s-a desprins de pe șine și a căzut”, scriu reprezentanții companiei într-un comunicat oficial.

Masa extensibilă GLIVARP Foto: Screenshot ikea.com/ro/ro/

Recomandarea suedezilor e să returnezi urgent produsul, dacă ai avut ghinionul să-l cumperi, și-ți vei primi banii înapoi. Toată suma, adică 1.149 lei. Nici măcar nu-ți trebuie bonul, ceea ce înseamnă că oricine ar putea cumpăra acum de pe OLX o grămadă de mese GLIVARP second-hand la preț redus, să le înapoieze pe toate la IKEA și să facă profit.

Cindy Andersen, Business Manager Kitchen and Dining la IKEA Suedia, spune că prăbușirea mesei nu-i 100% sigură, dar mai bine să nu riscăm: „Există riscul ca piesa de extensie a mesei să se desprindă de pe șine, ceea ce poate duce la prăbușirea acesteia. Siguranța clienților noștri este prioritară pentru compania IKEA, de aceea am ales să rechemăm lotul de produse afectat, ca măsură de precauție.”

Tot Andersen ne asigură că problema asta e o excepție de la regulă, deci să nu ne pierdem încrederea în brand: „Toate produsele noastre sunt testate și respectă standardele relevante și legislația națională și internațională”. Nu știu ce să zic despre asta. I-aș fi crezut pe cuvânt până acum, dar episodul „GLIVARP” îi cam contrazice. Fie nu și-au bătut prea tare capul testând-o, fie standardele despre care vorbesc sunt foarte scăzute.

Masa GLIVARP extinsă Foto: IKEA

Oricum, dacă recunoști măsuța din poză și o ai prin casă, mai bine o returnezi cât de repede poți. Nu de alta, dar să nu cadă spontan peste pisica/câinele/copilul tău. Cu cei peste 1.000 RON primiți înapoi poți să-ți iei ceva de calitate.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile