(In the end) Halsey și G-Eazy s-au despărțit, dar love is not dead: Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit

Share
21
Tweet
Halsey si G-Eazy

Halsey (Ashley Frangipane) și G-Eazy (Gerald Gillum) a fost genul de cuplu care m-a făcut să cred în iubirea adevărată - relația lor a fost presărată cu toate elementele unei legături pozitive: poze siropoase pe Instagram, susținere reciprocă, apariții spectaculoase, nebunie și randomness.

Halsey și G-Eazy

Cum lucrurile pasionale parcă nu sunt făcute să țină la infinit, cei doi s-au despărțit după un an de relație, iar inimile noastre sunt frânte (din nou). Cântăreața de 23 de ani este cea care a confirmat fanilor că s-a rupt lanțul de iubire, pe contul ei de Instagram:

"I normally keep this kind of thing private but provided our public nature I feel the need to inform my fans. G-Eazy and I are taking some time apart. I’m eager to continue the upcoming passage of time dedicating myself to my art and my career, and the duration of my tour. I wish him the best. Thanks for respecting our privacy at this time".

Deși artistul nu a comentat încă evenimentul, există zvonuri conform cărora el ar fi înșelat-o. Nu este un secret faptul că G-Eazy s-a luptat în trecut cu dependența de droguri, probleme psihice și clișeul "sex, drugs, and rock 'n' roll".

Există și varianta, după cum susține un apropiat, ca despărțirea să fi fost cauzată de programul încărcat și cariera plină de provocări a celor doi.

Halsey și G-Eazy

Relația lor a început la final de august 2017, atunci când au cântat în premieră piesa "Him & I" în New Orleans. Fanii au fost imediat cuceriți de povestea lor de dragoste de tipul Gatsby.

"Happy v day to this crazy one, almost as crazy as me. Thank you for putting up with me and always loving me back", scria G-Eazy pe 14 februarie.

Halsey a rămas alături de el și în timpul arestului din Suedia pentru posesie de droguri, la începutul lunii mai a acestui an, când Eazy a trebuit să plătească $9,000 pentru a scăpa de închisoare. Ultima lor apariție pe covorul roșu a fost pe 16 iunie, la MTV Movie & TV Awards.

Halsey a izbucnit în lacrimi la Common Ground Music Festival în Lansing, Michigan, în timp ce cânta melodia despre problemele ei în ceea ce privește atașamentul - Sorry, cu versuri precum "Someone will love you/But someone isn’t me". I feel you, girl!

Și cum viața este ciclică, o poveste se termină, iar alta începe, nu?

Justin Bieber și modelul Hailey Baldwin s-au logodit în vacanța lor din Bahamas și par să fie mega fericiți și îndrăgostiți. Ei au mai avut o tentativă de relație, încheiată în 2016, dar uite că acum lucrurile s-au legat mai bine.

"What if Hailey ends up being the girl I’m gonna marry, right? If I rush into anything, if I damage her, then it’s always gonna be damaged. It’s really hard to fix wounds like that. It’s so hard… I just don’t want to hurt her", spunea atunci Justin pentru revista GQ.

Fanii au păreri împărțite, unii bucurându-se pentru artist, în timp ce alții cred că Selena nu merita așa ceva. Dar se pare că ea este okay cu situația, o sursă susținând că se concentrează pe cariera muzicală și că se află într-un moment mult mai bun din punct de vedere psihic, după transplantul de rinichi de anul trecut.

Se pare că nimic nu este forever, dar încă mai am speranță că iubirea există. Așa că hai să nu fim negativiști și să plângem în pernă, pentru că "what the fuck is love with no pain, no suffer".

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile