În timp ce tu nu știi care-i treaba cu viața ta, Snoop Dogg face cel mai mare cocktail din lume - pe bază de gin și suc

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Snoop

Știi cum e să fii muritor de rând, pun pariu - te trezești dimineața, te duci la muncă, mai te bucuri la un task dus bine până la capăt, mai te deprimi la un feedback dat de un client idiot, pleci de la muncă, ajungi acasă, mai vezi un serial, mai bei o bere cu prietenii sau îți faci planuri pentru vacanța aia pe care tot o aștepți de luni bune.

Nu și Snoop Dog. Rapper-ul n-are nicio grijă (aparent) și se bucură de viață la cel mai înalt nivel, în timp ce tu faci toate cele de mai sus. E corect, nu-i corect, măcar și-o arde mega amuzant și se mai și distrează pe parcurs.

Snoop

După ce l-a drogat pe Matthew McConaughey pe platourile de filmare de la noul film unde joacă împreună (despre care nu știm încă detalii) și după ce a anunțat că vine în România (dar ca Dj, că deh, e mai ieftin, dar noi tot sperăm să cânte), Snoop a zis așa - hai să fac cel mai mare cocktail din lume pe bază de GIN și SUC.

Da, da, ai auzit bine. Nu tu gin și apă tonică, așa cum te-ai obișnuit tu să bei când vrei să te răsfeți la terasă, ci acest "paradise cocktail", în cadrul BottleRock Napa Valley.

Snoop Dog

Vei da play (și tot vei mai da play) la clipul de mai jos și te vei uita cu jind la cum Snoop, Warren G, și Top Chef Michael Voltaggio toarnă sticle de Hendricks gin (180 în total) într-un dispozitiv de 550 de litri. Opulență la nivel înalt, ce să mai!

Snoop ornează băutura imensă cu o umbreluță, iar apoi amestecă ingredientele pentru acel mix & match perfect. Viata e frumoasă, nu?

PS: Ah, și da, au intrat în Cartea Recordurilor pentru treaba asta.

Snoop

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile