Trump își cunoaște atât de puțin țara, încât i-a inventat un alt președinte

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursa foto: Captura YouTube

Donald Trump este atât de... ignorant, încât a mai arătat o dată lumii întregi că nu-i pasă deloc de țara pe care o conduce. Într-un discurs despre teritoriile americane lovite de uragane, președintele american a făcut o gafă imensă.

Trump a spus că s-a întâlnit cu „președintele” Insulelor Virgine... Însă, Insulele Virgine nu au un alt președinte, sunt tot un teritoriu american și tot Trump este președinte și acolo.

Așadar, Trump chiar nu-și cunoaște țara, iar acest lucru se vede și în sondaje, pentru că 52 la sută dintre americani consideră că lui Donald Trump nu îi pasă de problemele teritoriilor americane.

Ce ar trebui să știe Trump:

Insulele Virgine Americane reprezintă un grup de insule în Marea Caraibelor. Acestea sunt compuse din patru insule principale și mai multe insule mici. În 1917, Statele Unite au cumpărat insulele de la Danemarca cu 25 milioane dolari și au fost denumite „Insulele Virgine Americane”. Zece ani mai târziu, locuitorii acestor insule au primit cetățenia americană. Populația actuală depășește 100.000 de locuitori.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile