Întrebarea zilei: adidașii ăștia sunt gri-turcoaz sau roz-albi?

Share
35
Tweet
Adidasul Foto: Twitter/dolansmalik

Nebunia #TheDress a revenit, de data asta sub forma unui sneaker.

Ții minte când tot Internetul se contrazicea în 2015 cu privire la culorile unei rochii? Jumătate din lume o vedea în albastru-negru, în timp ce restul nu înțelegea cum ar putea fi altfel decât alb-aurie. Deși e clar ca lumina zilei că rochia era alb-aurie, ulterior s-a dovedit că cealaltă variantă era corectă...

#TheDress

Tot nu cred. Niciodată nu o s-o văd în albastru-negru. Dar nu despre asta vreau să vorbim astăzi, ci despre o nouă iluzie cromatică ajunsă virală pe net. Avem de-a face cu un simplu sneaker colorat în gri și turcoaz, absolut evident. Oare?

Foto: Twitter/dolansmalik

Userii de Twitter s-au împărțit în trei categorii: 1) aceia care văd din prima gri/turcoaz; 2) cei care jură că e roz/alb; 3) cei care văd ambele combinații, în funcție de cât timp se holbează la poză.

„Ok. Pantoful era evident gri/turcoaz... apoi m-am holbat la el cam un minut, încercând să mă conving că-i altfel... acum e roz/alb”

„Mama credea că eu și tata vedem gri/turcoaz din cauză că avem ochii verzi. Tata zice: <<Lori are ochi verzi? Credeam că sunt albaștri>>”.

Foto: Twitter

Dacă te joci un pic prin Photoshop cu luminozitatea și nuanțele, poți să-ți convingi creierul că oricare variantă e corectă. Dar să nu ne aventurăm în editare foto, că mai tare complicăm situația. Spune tu, scurt și la obiect: ce culori vezi?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile