Învață o dată pentru totdeauna cum să nu mai fii plictisitoare pe Instagram

Petru Vasile

Content Manager
Share
17
Tweet

Clișeele nu te scot în evidenţă - o regulă de ţinut minte atunci când eşti activă zilnic pe conturile de socializare. Din sutele de pozele prin care te uiți în feed-ul de Instagram te-ai gândit vreodată ce anume te face să te opreşti asupra acelei poze senzaționale, care iese în evidenţă sau ce au în comun conturile cu mii de followers?

Creativitate şi îndrăzneală spunem noi. Convinge-te mai jos că avem dreptate.

Creează o temă pentru profilul tău

Îţi place să călătoreşti? Arată asta şi pe Intagram. Eşti mereu la modă? Adaugă poze cu outfit-urile tale zilnice.

O temă clară pentru contul tău de Instagram îi face pe oameni să te recunoască mai uşor şi să te ţină minte. Fii consistentă astfel încât oamenii care te urmăresc pentru că le place stilul tău să rămână mereu lângă tine pentru că aşteaptă mereu ceva nou şi interesant. Indiferent care sunt pasiunile tale, lasă-le să îţi dicteze conţinutul tău din Social Media.

Bifează aceste 3 reguli de styling

Divele fashion de pe Instagram știu mereu care sunt cele mai noi trend-uri în modă și, mai mult decât atât, știu să combine stilurile ca să iasă în evidență și vin mereu cu ceva fresh. Nu degeaba a creat Huffingtonpost.com topul celor mai populare conturi de fashion. Tipele chiar știu cu ce se mănâncă moda și nu te mai saturi să le urmărești pozele. Cum fac asta? Uite câteva sfaturi pentru tine:

●    O pereche de blugi clasici și o bluză colorată pare a fi cea mai simplă combinație, dar e mult prea plictisitoare. Diversifică-ți stilul folosind accesorii care să te scoată în evidență cu fiecare poză pe care o încarci pe profilul tău de Instagram. Alege un colier personalizat, o brățară și o pereche de cercei care să atragă atenția.

Foto: https://jseverydayfashion.com/

●    Nu uita niciodată ochelarii de soare acasă și dacă te fac să arăți ca și când ai călătorit în timp înapoi în anii ‘80, e timpul să îți regândești stilul. Pentru că sunt singurul accesoriu care nu stă ascuns, ba chiar îți completează stilul cu succes, nu ar trebui să te uiți la bani, ci să alegi perechea de ochelari de soare care te face să te simți cel mai bine. Și da, orice sezon e sezonul ochelarilor.

Foto: https://www.instagram.com/hellomyworld__/

●    Modelele hainelor nu trebuie să se combine perfect. Da, nu e greșit să combini mai multe pattern-uri ale hainelor pe care le porți, mai ales că este o modalitate perfectă să îți scoți în evidență personalitatea. Cum poți face asta? Poartă o bluză înflorată cu o pereche de pantaloni cu model cu puncte polka mici. Combinațiile care merg sunt cele în culori complementare, dar în aceeași familie de tonuri.

Fii mereu la locul acțiunii

Fanii caută povești, nu doar instantanee, așa că nu te sfii să utilizezi cât mai des Instagram Stories. Axează-te pe cantitate și nu te bloca în a încerca să faci filmulețe de calitate. Cu cât povestea este mai aproape de realitatea ta, cu atât cei care te urmăresc vor simți că sunt conectați cu tine. Adu în contul tău și filmulețele din Snapchat și diversifică cât mai mult poveștile tale.

Fii originală

Ești tipul de persoană intelectuală? Amuzantă? Adeptă a unui stil de viață sănătos? Indiferent cum ești - lasă-ți personalitatea să strălucească! Până la urmă, pozele vorbesc despre tine și vrei să exprime ceea ce ești tu. Este distractiv să creezi content original care să vorbească despre tine și despre momentele din viața ta. Și pentru că nu orice postare trebuie să fie despre ultimul model de geantă apărut, poți împărtăși și momente de sinceritate, poze în care părul tău nu are o zi bună sau poze naturale, fără filtru.

Hashtag is the king

Și nu uita lucrul cel mai important - hashtag, hashtag, hashtag. Fii isteață și alege cuvintele care descriu cel mai bine personalitatea ta și mesajul pe care îl transmiți. Însă ai grijă cu cantitatea, pentru că poți crea postări plictisitoare. Deși Instagram permite până la 30 de hashtag-uri pentru o poză, evită-le pe cele care sunt utilizate în mai mult de 5 milioane de postări, deoarece există posibilitatea ca postarea ta să se piardă printre celelalte postări cu același hashtag.

Cel mai tare lucru despre rețetele de socializare e că nu există neapărat reguli stricte pe care să le urmezi, iar Instagram este locul unde poți să strălucești. Ieși din tipare, fii autentică și creează content care să te scoată în evidență.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile