Utilizatorii de Android nu-și pot găsi jumătatea –iPhone-urile sunt simbolul atractivității

Share
15
Tweet
dragostea si telefonul Foto: pexel

Există diferite criterii datorită cărora unele persoane decid să-și împartă viața cu cineva asemănător lor – poate fi un gust muzical, preferința animalelor de companie sau valoarea unui cont bancar. Vremurile moderne, totuși, par să stabilească o tendință cu totul nouă.

În noul sondaj, făcut în Statele Unite, atenția cercetatorilor s-a concentrat asupra impactului pe care marca unui telefon mobil îl are la primul date. Astfel s-a dovedit ca există persoane care cataloghează diferit utilizatorii de Android și de iPhone.

Studiul s-a concentrat pe 1502 de voluntari și 70% dintre ei au arătat că, dacă ar trebuit să aleagă între un bărbat și o femeie care folosesc iPhone sau Android, mai degrabă ar alege pe cel care ține în mână un iPhone.

Cercetarea a subliniat faptul că proprietarii de iPhone-uri par a fi mai atractivi în ochii altora, dar și că sunt mult mai romantici.

Însă rezultatele sunt și mai surprinzătoare.

Nu doar marca smartphone-ului poate aduce iubirea în viața ta, ci și modul în care acesta arată. Mai mult de o treime din bărbați cred că un ecranul spart sau zgâriat al telefonului este un semn financiar destul de important. Cu alte cuvinte, proprietarul nu-și permite să-l repare și nu le pasa de ei înșiși și bunurile lor.

Cu toate acestea, femeile au mai multe șanse să creadă că modelul mai vechi al telefonului lor mobil ar fi mai puțin atractiv decât un display spart.

Oricum ar sta lucrurile, este trist că tehnologia și prețul gadget-urilor au reușit să schimbe complet gândirea și sentimentele oamenilor.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile