Jocuri de societate pentru o seară mișto cu prietenii

Share
Tweet
jocuri de societate Foto: shutterstock.com

Indiferent de vârsta pe care o ai jocurile sunt un moment de relaxare și de distracție.

Dacă te-ai gândit să-ți chemi gașca la tine în weekend, vă recomandăm câteva jocuri pe care sa le încercati, pentru a ține atmosfera animată.

Jungle Speed

Râsete, gesturi și tot felul de semne ciudate. Atunci când te joci Jungle Speed trebuie să te bazezi pe spiritul de observație și pe reflexe rapide.

E nevoie să ai o mână sigură și de multă stâpânire de sine, pentru că va fi greu să te controlezi în timpul crizelor de râs.

Totemul de lemn stă în mijlocul mesei așteptând că jucătorul cu reflexele cele mai rapide să îl fure de pe masă și să câștige jocul. Fiecare jucător primește o serie de cărți. Pentru a câștiga trebuie să fii primul care scăpa de toate cărțile.

Time's Up

Mimică, desene, semne, gesturi, semnale – cam așa s-ar descrie Time’s Up. Iar porția de râs este garantată.

Monopoly este un joc clasic în care distracția este garantată.

Millions of dollars

Jocul Millions of Dollars este un joc cu roluri ascunse, în care trebuie să negociezi și să vorbești pentru a face rost de cât mai mulți bani.

Vârcolacul

Aveți nevoie de un pachet de cărți și de un povestitor. Satul vostru e bântuit de vârcolaci care omoară pe cineva în fiecare noapte. Scopul jocului e să-i găsiți și să-i omorâți.

Personajele sunt:

Povestitorul - controlează jocul, nu participă, dar trebuie să știe foarte bine regulile

Varcolacii - în funcție de cât de mare e grupul și ce vrea povestitorul

Cupidon - alege la începutul jocului doi îndrăgostiți

Cuplul- se protejează permanent ân timpul jocului. Scopul lor e să rămână împreună. Dacă unul dintre ei este omorât, moare și celălalt.

Vrăjitoarea - are două poțiuni - una de viață și una de moarte. Dacî cineva a fost omorât, poate să-și folosească poțiunea de viață pentru a-l salva.

Oracolul - la începutul fiecarui tur, oracolul cere să vadă o carte. El va sti cine este vârcolac.

Vânătorul - atunci când moare mai ia pe cineva cu el, la alegere

Hoțul - la începutul primului tur, povestitorul îi arată hoțului două cărți și el poate să-și aleagă rolul din acest joc

Țărani

Alias

Întrebări fulger care necesită timp de reactie și o minte ageră. Trebuie să faceți echipe de câte doi, unul din jucători având la dispoziție un minut când îi vine rândul pentru a trage cărți din pachet și a-l face pe coechipier să ghicească cuvantul de pe fiecare carte.

Activity

Un joc care te face să râzi copios. Jucătorii trebuie să se împartă pe echipe și să avanseze pe traseul de pe tabla de joc prin ghicirea unui cuvânt sau a unei expresii. Ceilalți trebuie să mimeze cuvântul respectiv, iar tu trebuie să dai dovadă de istețime pentru a-l ghici.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile