Tu zici că Kylie Jenner nu face nimic cu viața ei, dar e la un pas de a deveni cea mai bogată tânără din lume, prin forțele proprii

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
35
Tweet
Kylie Jenner

Ai zice că familia Kardashian/Jenner este formată din tot felul de personaje care nu fac nimic altceva decât să-și facă publice viețile, să se ducă la evenimente și să facă bani din urma lor.

Ei bine, nimic mai greșit. Femeile din clan au business-uri proprii și banii vin, iar lor le merge foarte bine. Frumos și elegant!

În spiritul acestui lucru, Kylie Jenner e la un pas de a deveni cea mai bogată tânără de pe acest pământ și nu oricum, ci prin propriile forțe și puteri.

Forbes

Jenner apare pe coperta Forbes, numărul din august, ediția America's Women Billionaires, deoarece averea ei este estimată undeva la 900 de milioane de dolari. Mai zi ceva acum!

Potrivit calculelor publicației, Kylie este mai bogată decât orice altă Jenner sau Kardashian, iar la 20 de ani a devenit cea mai bogată femeie din State. Uite, prin comparație, Kim are o avere estimată undeva la 350 milioane de dolari.

Motivul pentru care tânăra are atâta bănet este strâns legat de afacerea ei și anume - Kylie Cosmetics. Compania valorează undeva la 800 milioane de dolari, iar anul trecut a generat vânzări de peste 330 milioane de dolari. Jenner este atât imaginea companiei, cât și unicul proprietar.

Kylie Jenner

Natalie Robehmed, jurnalistă Forbes, este de părere că mai e nevoie de încă un an de profit pentru ca Jenner să ajungă miliardară în dolari și să facă istorie.

"Another year of growth will make her the youngest self-made billionaire ever, male or female, trumping Mark Zuckerberg, who became a billionaire at age 23", spune Natalie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile