La doar 16 ani și-a început afacerea într-un garaj – Astăzi, creațiile lui sunt purtate de zeci de vedete

Share
Tweet
Dhillan Bhadwaj Foto: Instagram.com/dhillanb

Unii visează toată viața să devină milionari, însă așteaptă să le pice bani din cer.

Nu este și cazul unui tip din Marea Britanie, Dhillan Bhadwaj, care a început să lucreze la visul său încă de la vârsta de 16 ani. Astăzi, la 21 de ani, este unul dintre bogații lumii, datorită unei afaceri pornite în garajul părinților săi.

Și-a lansat propriul brand de haine, "Ratchet", pe vremea când era doar un puști. Iar în mai puțin de un an a câștigat peste un milion de dolari. În prezent, creațiile lui au ajuns pe mâinile vedetelor, precum Miley Cyrus, Drake, Taylor Swift sau Zara Larsson.

Cea mai mare realizare a lui a fost atunci când Rihanna l-a contactat pentru a-i face îmbrăcăminte personalizată.

„Ea a aflat despre mine printr-un prieten. Rihanna nu purta niciodată ceva care este deja creat, vrea să aibă propria modă“ , a dezvăluit Dhillan, care este un mare fan al artistei.

În ciuda marelui său succes de la o vârstă fragedă, Dhillan a rămas modest. El călătorește în toată țara și le predă tinerilor rețeta succesului său.

"Suntem în pregătiri pentru lansarea colecției primăvară-vară 2018 și colaborez cu 70 de designeri pe care îi ajut să-și lanseze propriile branduri. Sunt speaker motivational și merg în diferite universități, unde le vorbesc tinerilor despre cum își pot pune ideile în practică".

"Îmi place să fac oamenii fericiți. Am doar doi prieteni. Vreau să inspir oamenii și să îi ajut să atingă succesul", a mărturisit Dhillan Bhardwaj.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile