La numai 12 ani, s-a răzbunat pe maică-sa plecând în vacanță în Bali. Pe banii ei

Share
347
Tweet
Puști singur pe plajă Foto: pxhere.com

Puștiul ăsta o să ajungă departe în viață. Chiar mai departe decât Bali.

Un australian în vârstă de 12 ani, poreclit de presa internațională Drew, i-a tras mamei lui o țeapă pe care nu o credeam posibilă decât în comedii. Chiar și dacă vedeam asta într-un film, aș fi zis: „Pe bune? Nu s-ar întâmpla niciodată asta! E absurd!”. Uite că s-a întâmplat în viața reală.

Citește și: Nu ai obosit de la agitația orașului? Nu ai nevoie de o vacanță, într-un loc superb, unde toate grijile par să nu mai existe?

Într-o bună zi de la miezul lunii martie, Drew s-a hotărât brusc că vrea să meargă în Bali. Din spusele părinților, familia oricum făcea anual câte o excursie acolo, dar puștiul n-a nimerit acum momentul potrivit. Înfuriat de refuzul categoric al mamei lui, Drew a furat cardul bancar al părinților și s-a apucat să rezerve online zboruri și o cameră de hotel.

Traseul puștiului Foto: Facebook

În dimineața zilei de 14 martie, o miercuri ca oricare alta, copilul și-a pus ghiozdanul în spate și le-a spus părinților că pleacă înspre școală. De fapt, prima lui destinație a fost aeroportul din Sydney. Și-a făcut singur check-in-ul la un ghișeu automat și s-a suit într-un avion cu destinația Denpasar, capitala provinciei indoneziene Bali.

Jetstar, alegerea ideală pentru copii neînsoțiți Foto: Facebook

Se pare că Jetstar Airways nu are nicio problemă în a lăsa copii de 12 ani să zboare de capul lor: „Nu mi-au cerut decât carnetul de elev și pașaportul, ca să dovedesc că am peste 12 ani și că sunt la gimnaziu. A fost super, pentru că voiam să pornesc într-o aventură”.

Zborul a avut escală în Perth (Australia), dar Drew n-a avut nici acolo probleme. Până la urmă, chiar a aterizat în Denpasar, unde a închiriat un scuter și s-a deplasat până la hotelul All Seasons. Avea deja rezervare făcută, iar pe recepționeri i-a mințit că urmează să vină și soră-sa imediat.

Hotel All Seasons, Bali Foto: Facebook

Totul a continuat conform planului, Drew plimbându-se prin oraș cu scuterul și făcând pauze de bere pe plajă. Da, ai citit bine.

În tot timpul ăsta, părinții lui erau disperați. Copilul lor nu se întorsese de la școală și nimeni nu-l văzuse pe nicăieri. L-au dat dispărut la poliție, iar departamentul din New South Wales (Australia) a aflat repejor că Drew fusese văzut prin Denpasar. Dacă părinții nu l-ar fi recuperat în 24 de ore, poliția ar fi fost forțată să-l aresteze.

„Drew” într-o reconstituire pentru emisiunea „A Current Affair” Foto: Facebook

Din fericire, nu a fost cazul, iar totul s-a terminat cu bine. Cel puțin pentru părinți. Îți poți imagina ce scandal l-a așteptat ulterior pe puști: „Tata m-a îmbrățișat, dar mama nu a făcut nimic. Era supărată”.

„Supărată” e puțin zis. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Nine Network, mama s-a declarat „Șocată, dezgustată. Nu există vreo emoție care să descrie ce am simțit noi când am aflat că plecase peste hotare”.

Mama lui „Drew” Foto: Facebook

Lăsând deoparte supărarea perfect justificabilă, mama lui Drew atrage atenția asupra unei chestiuni care nu trebuie ignorată: „E prea ușor, mult prea ușor. E o problemă cu sistemul nostru”. Și noi care credeam că România e țara tuturor posibilităților... Uite că avem competiție serioasă!

Dacă Drew a plecat inițial de capul lui în Bali tocmai pentru că se certase cu maică-sa, abia aștept să văd cum se răzbună pe ea de data asta, după cearta de „welcome back”!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile