Locul din Serbia unde oamenii plătesc 60 de lire pentru a face sex cu un câine

Share
476
Tweet
caine bordel Foto: RTL

De multe ori, oamenii nu reușesc să comunice unii cu alții, dar reușesc să facă asta cu animalele. Nu de puține ori, am auzit expresia "câinii sunt cei mai frumoși oameni". În timp ce unii văd în aceste animăluțe un suport și un prieten, alții depășesc orice urmă de umanitate și aleg să se folosească de ele în scopuri sexuale.

Belgrad este capitala cea mai vânată de zoofili din întreaga lume. Conform grupului de salvare a necuvântătoarelor, Leviathan, sute de britanici merg anual în vacanţe în Serbia pentru a face sex cu câini, pisici, capre, oi, măgari şi vaci.

În primă fază, turiștii sunt plimbaţi cu autocarul prin Belgrad, iar apoi ajung la niște ferme unde proprietarii îşi dresează animalele să le satisfacă toate fanteziile zoofililor.

Prețurile variază între 70 și 150 de euro, iar cei care doresc să se şi filmeze în timp ce fac sex, trebuie să mai achite 50 de euro.

Echipa de jurnalisti de la televiziunea germană RTL au descoperit ca la cererea clientului, animalul poate fi costumat în colanţi, poate purta tocuri și poate fi chiar rujat.

caine - bordel Foto: RTL

„Avem informaţii solide legate de un apartament din centrul Belgradului care a fost transformat în club de noapte. Aici animalele sunt pe post de stripteuze, iar oamenii abuzează de ele contra unei sume. Clienţii sunt din Marea Britanie, Germania, Suedia şi Olanda., a declarat Pavle Bihal, reprezentantul organizaţiei de salvarea animalelor.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile