Lucruri pe care trebuie să le știi înainte să vă mutați împreună

Share
11
Tweet
cuplu Foto: shutterstock.com

Evoluția unei relații este un lucru care ni se întâmplă tuturor, dar pe care nu întotdeauna îl realizăm. Iar succesul unei relații fericite se bazează pe o serie de valori acceptate de ambii parteneri.

Iar dacă deja ai trecut de prima fază a relației și ați decis să vă mutați împreună, e timpul să-ți pregătești nervii, dar și răbdarea.

A petrece mai mult timp cu persoana pe care o iubești poate părea o idee grozavă pe hârtie, dar realitatea nu va fi atât de roz. De exemplu, vei afla mai multe despre obiceiurile proaste ale partenerului și vei realiza cât de mult îți lipsește spațiul personal.

Mai multi tineri, care au preferat să rămână anonimi, au dezvăluit care sunt lucrurile pe care le-au învățat atunci când s-au mutat cu partenerul.

Iubirea nu e ca în filme

Am învățat că normele iubirii nu sunt cu siguranță norme pentru toată lumea. Am învățat despre diferitele noastre moduri de viață, înainte să ne cunoaștem unul pe celălalt. La sfârșit, însă, a ieșit mai bine decât mă așteptam".

Vei accepta obiceiurile celuilalt

"Și după un timp, aceste obiceiuri ciudate se întâmplă să le înveți și să le iubești, chiar și pe cele care îți pun nervii la încercare.

"Și fetele sunt dezordonate. Vei găsi acum fire de păr pe jos, clame de păr aruncate prin pat și dischete demachiante pe mașina de spălat”.

Vă va fi dor când nu veți fi împreună

"Prima săptămână în care eram departe de iubitul meu, după ce ne-am mutat împreună, mi s-a parut super lungă si grea”.

Gata cu somnul în plus

"Sunt momente în care cu siguranță mi-e dor să dorm singur - mai ales pentru că eu si iubita mea avem cicluri de somn diferite. Ocazional aș vrea să mă culc mai devreme și să mă întind singur, știind că nu vor exista întreruperi”.

Programele voastre diferite ar putea deveni o problemă

"De asemenea, trebuie sa înțelegeti nevoile și așteptările celuilalt atunci când vine vorba de activitățile comune și singure- indiferent dacă dormiți, mâncați sau doar vă distrați împreună”.

Veți vorbi despre lucruri plictisitoare, cum ar fi treburile casnice

"Așteptările tale în ceea ce privește lucrările la domiciliu. Trebuie să fie aceleași. Cu toate acestea, trebuie să fiți de acord dacă volumul de muncă din birou ar trebui să influențeze volumul de muncă acasă".

Veți avea, de asemenea, niște discuții ciudate despre bani

"Fie că este vorba despre cine ar trebui să plătească chiria, deschiderea unui cont comun sau pur și simplu cine a cheltuit mai mult pe alimente, probabil că va trebui să aveți niște discuții ciudate despre finanțe. Totuși, este mai bine să fiți deschisi și cinstiți în loc să lăsați banii să devină o problemă".

Vei face sex mai puțin, nu mai mult

"Oamenii presupun că atunci când se mută împreună, vor face sex tot timpul - dar pentru majoritatea oamenilor pe care-i cunosc, nu este adevărat acest lucru. Intri destul de repede într-o rutină și trebuie să faci un efort conștient de a vă face timp pentru asta".

O să te enervezi

Uneori, dragostea poate fi enervantă. Este normal ca atunci când petreci foarte mult timp cu o persoană să începi să observi lucruri care te deranjează. Nu uita, păstrează-ți calmul.

Vei învăța să comunici

"Când locuiești în propriul tău spațiu, poți să te distanți de orice argumente sau neînțelegeri pe care le ai cu partenerul tău. Dar atunci când trăiești împreună, acest lucru nu este atât de ușor”.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile