Ziua în care vom începe să aplicăm machiajul cu ouă este ziua în care planeta noastră ar trebui să dispară

Share
11
Tweet
make-up cu ou Foto: Youtube.com

Te simți din ce în ce mai demodat? Nu-i problemă.

E ok să fii "demodat" atât timp cât de simți perfect în pielea ta. Mai ales dacă ne gândim cât de ciudate sunt anumite articole vestimentare care au cucerit fashionistele din lumea întreagă.

Uneori, mă întreb cum am făcut față celor mai nebune tendințe în materie de sprâncene. Sau cum am suportat să vedem străzile orașului pline de faimoșii papuci cu blană. Însă, ca orice alt trend, s-a dus la fel de repede pe cum a venit.

Acum o nouă tendință în materie de make-up i-a cucerit rapid pe internauți. Este vorba despre un ou fiert, folosit pe post de burete pentru aplicarea și uniformizarea fondului de ten și a produselor de camuflaj.

Această provocare a început să atragă un număr tot mai mare de youtuberi care încearcă să-și aplice machiajul cu un ou. Iar unii dintre ei chiar susțin că acest aliment dă rezultate foarte bune.

Acum pe bune, de ce să folosești un ou, când un burete special creat pentru aplicarea fondului de ten te ajută mai mult. Și costă mai puțin, în comparație cu prețul ouălor.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile