Mark Zuckerberg nu are timp pentru micul dejun și poartă zilnic același outfit

Share
20
Tweet
Mark Foto: gettyimages

Facebook ocupă un loc important în clasamentul celor mai râvnite companii pentru angajați, potrivit topului anual întocmit de Glassdoor.

Cu siguranță este marfă să lucrezi cu unii dintre oamenii care au reuşit să aibă una dintre cele mai mari influenţe asupra lumii.

Când vine vorba despre Mark Zuckerberg oamenii pot avea idei diferite. Mai ales despre modul în care își petrece viața fondatorul Facebook.

Mark Foto: gettyimages

În realitatea, cum arată o zi din viața lui Zuckerberg?

Mark Zukerberg se trezește în jurul orei 8,00, iar primul lucru pe care îl face este să-și deschida telefonul:

“Deschid Facebook-ul să-mi fac o părere despre ce s-a mai întâmplat în lume peste noapte. Îmi citesc mesajele de pe Messenger si WhatsApp”.

De trei ori pe săptămână face exercitii. “Vreau să fiu în formă, pentru că, indiferent de domeniul în care lucrezi, ai mai multă energie atunci când ești într-o formă fizică bună. Așa că fac exerciții fizice dimineața. Pun la socoteală și plimbarea cățelului meu, este foarte haios, arată fix ca un mop umblător”, a declarat acesta.

Apoi, după antrenamentul de dimineață, acesta servește în mare viteză micul dejun, care nu este deloc sofisticat.

La câteva minute după, Mark își trage repede pe el clasica „ uniformă” - blugi, adidași și nelipsitul tricou gri.

Acesta deţine numeroase tricouri gri asemănătoare, precizând că poartă acelaşi gen de îmbrăcăminte pentru că vrea să îşi simplifice viaţa.

"Chiar vreau să îmi simplific viaţa, aşa că trebuie să iau cât mai puţine decizii posibile în legătură cu orice, exceptând modul în care pot să mă fac util într-o mai mare măsură comunităţii", a spus Mark Zuckerberg.

Liderul Facebook petrece la birou 50 – 60 de ore săptămânal, “ore de muncă cu adevărat, în care nu fac absolut nimic altceva, nu mă gandesc la altceva, decât la ce am în față. Dacă mă întrebi cât timp îmi dedic muncii, pot spune fără îndoială că este viața mea, sunt mereu preocupat de ceea ce avem de făcut”.

La 14 ani de la creare Facebook, acesta a recunoscut: 'Am făcut zeci de greşeli tehnice şi tranzacţii proaste. Am avut încredere în persoane nepotrivite şi am plasat persoane talentate în posturi proaste. Am ratat tendinţe importante şi am reacţionat lent la altele. Am lansat produse care s-au soldat cu eşec după eşec'.

Dar și familia este importantă pentru Zuckerberg. Potrivit Business Insider, petrece cât de mult timp poate cu soția lui, Priscilla Chan, și cele două fetițe ale lor. În fiecare seară, își duce copii la culcare și spun împreună o rugăciune evreiască, “Mi Shebeirach”.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile