May activează Articolul 50, internetul răspunde

Iris Pintiuță

Urban Culture
Share
Tweet
Foto: shutterstock

Dacă e ceva pe care ne putem baza oricând, chiar și în caz de apocalipsă, este capacitatea omenirii de a face haz de necaz pe Twitter.

Să ne înțelegem - Brexit nu este sfârșitul lumii, although it may feel like it. E doar ceva incert, pentru unii o idee bună, pentru alții un plan teribil de prost. Cert este că Theresa May a declanșat ieri începutul sfârșitului pentru relația curentă dintre Marea Britanie și UE. Urmează acum un proces de 2 ani de zile în care cele două tabere își vor împărți jucăriile, dar noi nu vom afla cum va arată împărțeala asta până în Februarie, anul viitor.

Ce știm, însă, este că Merkel nu vrea să stabilească o viitoare înțelegere în timpul divorțului, Anglia da. În același timp, Anglia încearcă să-i bage Uniunii pe gât problema securității, ca să primească acces la piața liberă. Toată situația e la fel de complicată ca atunci când verși un sac de jucării în fața a doi copii egoiști: fiecare dintre ei va vrea fix ce vrea celălalt, plus restul.

Ca să ne mai înveselească puțin, David Cameron s-a gândit că părerea lui încă ar fi relevantă și a declarat că e fericit pentru că a făcut referendumul vara trecută, referendum care, să nu uităm, l-a lăsat fără job. Ironic, isn't it?

Adevărata sursă de umor a fost, însă, din nou, internetul. De cum s-a declanșat articolul 50, au și început să apară reacții pe Twitter.

Long live the internet!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile