Netflix ne afectează viața sexuală?

Share
Tweet
cuplu Foto: Unsplash

Nu știm sigur dacă platforma americană Netflix chiar afectează viaţa sexuală, însă specialiștii trag concluzii îngrijorătoare despre modul în care ne dăunează Internetul și platformele de streaming.

Un nou studiu arată faptul că miliarde de oameni merg la culcare cu telefonul, tableta sau laptopul în brațe.

În trecut, lucrurile stăteau altfel: serveați masa, vă uitați puțin la tv, iar când mergeați în dormitor, tu și partenerul vă pierdeați printre aștenuturi.

Acum, situația arată diferit. Circa 87% dintre oamenii cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani navighează zilnic pe net înainte de culcare.

Într-un sondaj realizat de o companie din SUA, peste 57% dintre femei au declarat că preferă să navigheze pe internet, decât să facă sex.

Între orele 22:00 și 23:00, există un interval de vârf în ceea ce privește utilizarea internetului.

Oamenii de știință de la Universitatea din Lancaster spun că în acest interval orar, tehnologia afectează viața sexuală a cuplurilor din cauza popularității de servicii de streaming, cum ar fi Netflix.

Mai nasol este faptul că peste 20% din posesorii de smartphone-uri, cu vârste între 18 si 34 de ani, au mărturisit că își folosesc telefoanele în timp ce fac sex. Unii își verifică mesajele, răspund la mesaje sau la apeluri chiar în timpul preludiului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile