Nicki Minaj te ajută să-ți plătești taxa la facultate, no bullshit

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Nicki Minaj

Ce fată e Nicki Minaj! Rapper-ița cunoscută s-a hotărât să-și ajute fanii să-și plătească taxele la facultate, iar întreaga poveste s-a petrecut și se va mai petrece la nivel global.

Nicki a făcut oferta pe contul ei de Twitter, însă a pus niște condiții foarte clare - studenții să aibă medii mari, iar acest lucru să fie confirmat de școala unde merg.

Lucrurile, așa cum probabil bănuiai, au luat-o complet razna - artista a răspuns la mesajele primite sâmbătă seară, până a doua zi dimineața.

Nicki Minaj

Cererile din partea fanilor au depășit taxele și împrumuturile școlare, iar mulți au cerut mai puțin de 1000 de dolari pentru cărți și alte lucruri necesare pentru școală. Nicki a aprobat și cererile de genul, dar le-a cerut contactul și informațiile bancare.

La final de seară, Minaj a spus că va plăti taxele școlare (plus alte accesorii legate de educație) pentru 30 de fani. Sumele au variat de la 500 la 6000 de dolari.

Minaj a promis celor aleși că le va vira banii duminică și că va mai răspunde cererilor într-o lună sau două, după ce va vedea "cu ce bani mai rămâne".

Nicki Minaj

Nicki nu este singura care a făcut astfel de gesturi pentru studenți. Chance the Rapper, artistul care a crescut în Chicago, a donat 1 milion de dolari, la început de an, școlilor din oraș pentru "arts and enrichment programming".

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile