O puștoaică de 16 ani le-a gătit colegilor de școală prăjiturele făcute cu cenușa bunicului ei

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
42
Tweet
Foto ilustrativ

Adolescența vine la pachet și cu o serie de teribilisme și glume nu tocmai bune, însă tânăra din povestea de mai jos a depășit orice așteptare.

Se pare că în Davis, California, poliția investighează un caz în care o puștoaică de 16 ani a gătit prăjiturele pentru colegii ei de școală, pe care le-a împărțit apoi în clasă, cu ajutorul unei prietene.

Problema nu este asta, ci faptul că tânăra a folosit un ingredient secret în prepararea dulciurilor - cenușa bunicului ei, după ce acesta a fost incinerat.

Problema și mai mare este că o parte dintre elevi au mâncat cookie-urile, fără să știe despre ce-i vorba cu ele.

Fata este elevă la Da Vinci Charter Academy și, așa cum probabil te-ai fi așteptat, ea a spus câtorva colegi despre minunata idee avută, dar altora nu.

Se pare că unii dintre cei care știau au mâncat prăjiturelele oricum. De ce ar face cineva asta nu știu, dar și limitele înțelegerii tinerilor de azi sunt destul de firave.

Paul Doroshov, locotenent la poliția din Davis, a spus celor de la BuzzFeed că nu va destăinui identitatea elevei, dar că autoritățile cred că întâmplarea este adevărată. Din păcate, nu au putut testa cookie-urile, deoarece nu mai existau la momentul în care au început investigația.

Adevăratele prăjituri erau ușor GRI :|

Nu a fost depusă nicio plângere, iar poliția lucrează cu școala pentru a rezolva problema. Da, știu, pare ușor SF toată treaba, dar iată, practic, încă o dovadă că filmele cu adolescenți sunt adevărate, ba chiar nu fac dreptate realității. Lol.

Jay Johnson, unul dintre elevii din cadrul școlii, a scris pe Twitter despre incident și pare îndeajuns de mândru de inițiativa fetei.

Da Vinci Charter Academy n-a oferit niciun detaliu presei despre cele întâmplate, dar, într-o scrisoare trimisă de directorul Tyler Millsap părinților, acesta îi asigură că "niciun copil nu a întâmpinat probleme de sănătate și că regretă cum problema a ajuns în atenția publicațiilor internaționale".

Doi alți tineri de la școală au vorbit cu jurnaliștii de la BuzzFeed și le-au spus că tânăra-bucătăreasa a primit o scurtă suspendare, dar că acum este înapoi la școală; nu se știe dacă prietena care a ajutat-o a fost pedepsită în vreun fel.

În orice caz, majoritatea copiilor din școală n-au privit treaba asta ca pe ceva negativ, iar unul dintre ei a spus: "cenușa e cenușă, ce contează de unde vine?" Oh!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile