E oficial: o relație de cuplu înseamnă și kilograme în plus

Share
16
Tweet
cuplu Foto: shutterstock.com

Dragostea trece prin stomac, la propriu.

S-a tot zvonit că iubirea atrage după ea kilograme în plus, însă de data asta specialiștii au și confirmat.

Cercetătorii de la Universitatea Centrală din Queensland, Australia, au descoperit că persoanele care au o relaţie amoroasă au tendinţa de a se îngrăşa.

Cinele romantice în doi, chipsuri ronțăite pe canapea sau clătite mâncate la miezul nopții. Îți sună cunoscut?

pizza Foto: Alisha Mendgen / Noizz.de

În realitate, se pare că nu alimentele sunt de vină, ci "zona de confort" în care intri, crezând că dacă ești iubit, nu mai e nevoie să impresionezi pe nimeni.

Studiul s-a desfășurat pe o perioadă de 10 ani și a inclus 15.000 de persoane. Astfel, specialistii au ajuns la concluzia că cei care se aflau într-o relație de cuplu consumau mai multe fructe și legume și stăteau departe de fast-food, alcool și țigări.

“Când eşti în cuplu, nu te mai gândeşti să împresionezi partenerul, să-l atragi, aşa că mânânci pe săturate fără să-ţi mai pese că îţi distrugi corpul. Mănânci fără nici o grijă dulciuri şi alimente grase şi te trezeşti, deodată, cu o grăsime acumulată pe care n-o mai poţi da jos”, a declarat Stephanie Schoeppe, cea care a condus acest studiu.

Studiul a arătat și faptul că subiecții care se aflau într-o relație au ajuns să cântărească cu 5-6 kilograme mai mult față de cei singuri.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile