O româncă a reușit să demoleze o întreagă parcare... din greșeală

Share
74
Tweet
Foto: ISU Dobrogea

Nici dacă-ți propui să distrugi 9 mașini dintr-un foc, nu îți iese. O constănțeancă a reușit fără să vrea.

Ora 1 noaptea; bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța. În vârstă de 37 de ani, Nicoleta Dogărescu se plimba liniștită la volanul unui Audi Q7 despre care – probabil – nu avea habar cum funcționează. Cum altfel explici faptul că a ieșit brusc de pe carosabil, a luat în brațe un stâlp de electricitate, s-a răsturnat și a distrus nouă mașini parcate (plus a ei, evident)?

Foto: ISU Dobrogea

Totul s-a întâmplat în fața sediului BCR de la gară. Stâlpul a fost smuls din rădăcini, iar mașina șoferiței a aterizat cu capu-n jos deasupra unui alt autovehicul parcat. Plafon în plafon, cum ar veni.

Din fericire, Nicoleta Dogărescu a scăpat cu viață, deci are cine să plătească daunele materiale. În scurt timp au intrat în scenă și Poliția, Ambulanța și SMURD. Șoferița s-a ales cu un traumatism toracic și a fost transportată conștientă la spital.

Foto: ISU Dobrogea

Dar, pe bune acum: 9 mașini?! Tipa a demolat, practic, o întreagă parcare. Chiar și dacă-ți propui să faci asta dintr-o lovitură, tot e greu de realizat. Na, te ciocnești de o mașină, ricoșezi în alta, poate în alte 2-3, dar 9?!

Posibile explicații sunt multe. Poate că tipa se credea în GTA și era hotărâtă să facă un combo de sute de puncte. Sau poate că fix în timpul virajului i-a bâzâit WhatsApp-ul și trebuia să-l verifice. Putem doar să ne dăm cu părerea, momentan.

Cert e că șoferița s-a ales cu dosar penal și polițiștii urmează să explice în detaliu ce naiba s-a întâmplat. Chiar suntem curioși.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile