Bine ai venit în Orașul Marijuana, Raiul consumatorilor de iarbă

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
16
Tweet
Sursa foto: wall-street.com

În timp ce în România nu este legal să te spargi cu un pai, în Statele Unite un oraș a fost cumpărat de o companie care se ocupă cu confecționarea de produse din marijuana.

Orășelul minier Nipton din statul California, avea o populație de 20 de persoane și era considerat un oraș fantomă. Însă, când compania American Green Inc. l-a cumpărat pentru suma de 5 milioane de dolari și și-a anunțat intenția de a-l transforma într-un Rai al iubitorilor de iarbă, Nipton a devenit cunoscut la nivel mondial sub numele de Orașul Marijuana.

Compania American Green Inc. va investi 2,5 milioane de dolari în Nipton, în următoarele 18 luni, va construi clădiri noi alimentate cu energie regenerabilă și va pune pe picioare o industrie care va produce o largă gamă de produse pe bază de marijuana.

De asemenea, American Green vrea să informeze cât ma bine oamenii despre beneficiile consumului de cannabis. De exemplu, printre produsele care vor fi fabricate în Nipton se numără și o băutură care va conţine o substanţă extrasă din marijuana şi care ajută la reducerea durerilor şi a inflamațiilor.

În oraş se vor construi și magazine de desfacere și coffee shop-uri, spaţii pentru concerte şi alte manifestări artistice.

După legalizarea marijuanei în mai multe state din SUA, un studiu a arătat că unul din cinci americani adulți consumă produse pe baza acestei plante.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile