Oscarul lui Frances McDormand a fost furat imediat după ceremonie

Share
Tweet
Frances McDormand și hoțul Terry Bryant

Un bărbat și-a dorit atât de mult să fie cea mai bună actriță a anului, încât i-a șterpelit statueta deținătoarei acestui titlu.

În noaptea de duminică spre luni, Frances McDormand a primit la gala Oscar statueta pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, mulțumită rolului ei în drama „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”. McDormand a ținut un discurs surprinzător, la finalul căruia a invitat toate femeile nominalizate din sală să se ridice în picioare: „Priviți în jur, doamnelor și domnilor, pentru că avem cu toții povești de spus și proiecte care trebuie finanțate”.

Foto: youtube.com

Un bărbat de 47 de ani a hotărât să-i ofere lui McDormand încă o poveste de spus, apropo de discursul ei. La Balul Guvernatorului, petrecere organizată imediat după ceremonia decernării Oscarurilor, McDormand își lăsase statueta de aur nesupravegheată pe o masă. Un bărbat pe nume Terry Bryant a profitat de ocazie să se filmeze cu trofeul, mințindu-i pe cei din jur că l-a câștigat: „E al meu! Premiul Academiei pentru Muzică! Nu-mi vine să cred că am primit asta. Nu-mi vine să cred. E pentru Muzică”.

Foto: twitter.com

Lumea îl felicită încontinuu pe fundal, iar tipului i s-a urcat la cap. Până la urmă chiar a hotărât să-și însușească definitiv premiul, dar Variety scriehoțul a fost oprit la ieșirea din sală de către un fotograf. Statueta a fost recuperată și înapoiată lui McDormand, dar Terry Bryant s-a făcut nevăzut prin mulțime. Până la urmă l-au prins paznicii, iar acum așteaptă în spatele gratiilor să revină cu picioarele pe pământ.

Simon Halls, reprezentantul lui McDormand, spune că totul e OK acum: „După o scurtă despărțire, Frances și Oscarul ei au fost reuniți azi-noapte. Și-au sărbătorit reuniunea cu un dublu cheeseburger de la In-N-Out”.

Să-i fie de bine!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile