(P) Fă această mică schimbare în obiceiurile tale zilnice și te vei simți mult mai bine

Petru Vasile

Content Manager
Share
Tweet
Colgate

Ca oameni moderni, ne definește căutarea constantă de a evada din cotidian. Ce ne determină să procedăm așa? Rutina, nimic mai simplu. Aceasta e, cel mai probabil, cel mai nedorit personaj al secolului al XXI-lea. Rutina vine la pachet cu monotonia și cu plictiseala. Pentru a scăpa de ele, învățăm să facem schimbări mici pentru efecte mari. Mai exact, dacă ne modificăm micile obiceiuri zilnice și le transformăm în ritualuri pline de plăcere și relaxare, ne simțim mai energici și suntem pregătiți să privim lumea cu alți ochi.

De la asta au pornit și cei de la Colgate® când au lansat noua gamă de paste de dinți numite Colgate® Natural Extracts. Cu ajutorul lor, integrezi în obiceiurile tale un mod unic de a-ți răsfăța simțurile și de a elimina rutina.

Inspirată de tradiția ingredientelor asiatice, noua gamă de paste de dinți Colgate® Natural Extracts te va surprinde cu textura sa delicată, culorile vii și, mai ales, aromele extraordinare care te transpun în mijlocul naturii. Asta pentru că fiecare pastă de dinți Colgate® Natural Extracts conține extracte naturale de calitate și atent selecționate. Ele au beneficii pentru sănătate și frumusețe, oferind protecție zilnică dinților și gingiilor, și îți oferă, în același timp, o experiență de periaj încântătoare, transformând rutina zilnică într-un ritual al plăcerii.

Noua pastă de dinți este disponibilă în două variante. Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh conține ulei de lămâie din Asia și extract natural de aloe vera și e alegerea perfectă pentru cei care apreciază prospețimea după spălatul pe dinți.

Cea de-a doua se numește Colgate® Natural Extracts Radiant White și e potrivită pentru cine își propune să încânte lumea cu un zâmbet strălucitor și să se bucure de o senzație impecabilă de curățire. Secretul eficienței sale este sarea din alge marine asiatice.

E important să reții că stilul de viață nu se modifică peste noapte, ci prin schimbări mici și treptate. Zi de zi, încearcă să te concentrezi pe a face lucruri benefice pentru tine, care îți aduc plăcere și care te relaxează. Zâmbetul frumos și sănătos este unul dintre ele. Iar Colgate® Natural Extracts te ajută să te bucuri de igiena ta zilnică, lăsându-ți o senzație neașteptată de prospețime și sănătate.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile